Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tagfelvétel
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tagfelvétel

Tagfelvétel 11 years, 9 months ago #863

• Classandra
Karakternév: Classandra

Karakter kaszt: Hunter

Main talent: pvp mm armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Classandra

Off talent: pve mm

Szakmák: alchemy, herbalism

GearScore: 5507k pvp 5386k pve

Karakter eredete: saját kezűleg alkotott

Raid tapasztalat: toc 10, toc 25, toc 10hc, icc 10 norm 6/12, ruby sanctum 10, ruby sanctum 25, ulduar 10, naxxramas 10, onixya 10

Várható aktivitás: hétköznaponként este 7-től 10-11-ig

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10mbs/s; CPU: x2 2,4 GHz Intel; Memo: 4Gb DDR3; VGA: Nvidia GeForce 610M 1GB; anem szokott megszakadni a netem, a gépem nem szokott leállni és nem laggol

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: játékban hallottam róla, illetve weboldalon olvastam róla

A csatlakozási szándék motivációja: szeretnék végre egy jó klánhoz csatlakozni, ahol jó a hangulat, a csapat jó tagokból áll, a vezetőség fair

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): több mint 1 éve wowozok, tetszik a játék, élvezhető, jó kikapcsolódás

PvP vs. PvE (+vélemény)?: én mindkettőt szeretem, de mostanában a PvE-t részesítem előnyben

Gear vs. Társaság (+vélemény)?: természetesen a társaság, hisz a gear fejlődhet (egész könnyen), de az embereket nem olyan könnyű fejleszteni

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: hú hát nem tudom meddig tervezek játszani, de egyenlőre nem tervezem a befejezést

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: nincs 80-as alt karakterem

----Személyes------
Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév): Kitti
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? : a tanulás tölti ki az időm legnagyobb részét, de emellett amikor tehetem sportolok, társastánc hobbi szinten, illetve íjászkodás

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Szerintem teljesen normális, hogy az ember nem napi 50 órát ül gép előtt, hisz akadhat olyan szituáció amikor ez nem engedhető meg.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
A játék a lényeg, és nem az hogy mekkora instáról van szó, főleg akkor, ha egy jó csapattal, jó hangulatban tölthetjük el az időnket.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Most hogy nyár van sok a szabadidőm, de ha arról van szó, hogy suli illetve továbbtanulás biztos arra fogok jobban koncentrálni, de persze néha azért ide is felnézek. A barátok fontosak, így lesznek szombat esték, amikor nem a gép előtt ülök, hanem haverokkal bulizok.

Elolvastam a szabályzatot és minden érthető volt! Remélem megfelelő leszek a guild tagságra!
The topic has been locked.

Re: Tagfelvétel 11 years, 9 months ago #864

• Duur
  • Administrator
szuper, okés.
reméljük minden jól alakul!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page: