Karakternév: Classandra
Karakter kaszt: Hunter
Main talent: pvp mm armory link:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Classandra
Off talent: pve mm
Szakmák: alchemy, herbalism
GearScore: 5507k pvp 5386k pve
Karakter eredete: saját kezűleg alkotott
Raid tapasztalat: toc 10, toc 25, toc 10hc, icc 10 norm 6/12, ruby sanctum 10, ruby sanctum 25, ulduar 10, naxxramas 10, onixya 10
Várható aktivitás: hétköznaponként este 7-től 10-11-ig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10mbs/s; CPU: x2 2,4 GHz Intel; Memo: 4Gb DDR3; VGA: Nvidia GeForce 610M 1GB; anem szokott megszakadni a netem, a gépem nem szokott leállni és nem laggol
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: játékban hallottam róla, illetve weboldalon olvastam róla
A csatlakozási szándék motivációja: szeretnék végre egy jó klánhoz csatlakozni, ahol jó a hangulat, a csapat jó tagokból áll, a vezetőség fair
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): több mint 1 éve wowozok, tetszik a játék, élvezhető, jó kikapcsolódás
PvP vs. PvE (+vélemény)?: én mindkettőt szeretem, de mostanában a PvE-t részesítem előnyben
Gear vs. Társaság (+vélemény)?: természetesen a társaság, hisz a gear fejlődhet (egész könnyen), de az embereket nem olyan könnyű fejleszteni
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: hú hát nem tudom meddig tervezek játszani, de egyenlőre nem tervezem a befejezést
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: nincs 80-as alt karakterem
----Személyes------
Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév): Kitti
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? : a tanulás tölti ki az időm legnagyobb részét, de emellett amikor tehetem sportolok, társastánc hobbi szinten, illetve íjászkodás
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Szerintem teljesen normális, hogy az ember nem napi 50 órát ül gép előtt, hisz akadhat olyan szituáció amikor ez nem engedhető meg.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
A játék a lényeg, és nem az hogy mekkora instáról van szó, főleg akkor, ha egy jó csapattal, jó hangulatban tölthetjük el az időnket.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Most hogy nyár van sok a szabadidőm, de ha arról van szó, hogy suli illetve továbbtanulás biztos arra fogok jobban koncentrálni, de persze néha azért ide is felnézek. A barátok fontosak, így lesznek szombat esték, amikor nem a gép előtt ülök, hanem haverokkal bulizok.
Elolvastam a szabályzatot és minden érthető volt!

Remélem megfelelő leszek a guild tagságra!