Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 11 years, 9 months ago #811

• Oailkurt
Karakternév: Oailkurt
Karakter kaszt: Druida
Main talent: Feral dps (fejlődésre, késöbb változtatható)
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Oailkurt
Szakmák: 80-as szint után Leatherworking és Skinning a terv
GearScore érték: Változó
A karakter eredete: 2 éve kezdtem a játékot, 4 80-asom volt korábban, de a cross realm bevezetése alapján ellopták. Karakterek adatai: 5,8k pve combat, 5,8k pvp sub Rogue, 5,8-as pve resto, 5,5-ös pve cement Shaman, 6,0k pve Frost dps, 5,4k pve Blood tank, 5,5 Unholy (ritkán használt talent) pvp talentes Death Knight. A játékot ezen karakterek elvesztése miatt fél évre abba hagytam, Bountystd vonzott vissza, most druidát kezdtem, korábban már volt druidám, de csak egy időre, mivel vettem egyet, de nem sokáig használtam, de Bounty megtanított Balance talentot használni, 3k gearnél dk-ra becseréltem, így a Dk-m vett volt. Most még fejlődök, de kb 3 nap alatt sikerült a 45, mivel Bounty segít a szintezésbe, hogy hamar újra Azeroth-ban legyek
Eddigi jártasság raidek terén: LK-ban kezdtem, még Ulduar idején, de akkoriban nem raideltem, mert ismerkedtem a játékkal. Naxxot csak félig ütöttem, Ulduar-t is utólag viszont nem érdeklődtem irántuk, mivel a bc instái kezdtek érdekelni, bt, hc-k, satöbbi, tocot ütöttem már hc-n is 10-esben, icc-t még fél éve 12/12 norm, sajnos bizonyíték nincs, hc 6/12 (mivel mainroll leaderkedtem sokat, ezek voltak az alapok, amiket könnyű hc-zni).
Várható aktivitás: Nyár alatt bármikor ráérek bármeddig, hétköznap viszont délután 4-5-6-tól 10-11 ig biztosan tudok aktív lenni, de ha egy raid igényli a maradásom, nem akadály.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Az egyedüli gond itt az internet, ami egy Mobilnet, így forduló nap után ts-el 2 hétig tudok 25-özni, amikor beüt a lassítás, akkor csak 10-es raideket tudok ts-el használni (ami tudom probléma). Számítógép kapacitása: 3,2 Ghz Proc, 8Gbyte memória, tárhely lényegtelen, videókártya: Nvidia Geforse GTS 450 1gb gddrs
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Bountystd mesélt a klánról, adott címet, mesélt a vezetőségről.
A csatlakozási szándék motivációja: Egy ideig Mainroll leaderkedtem, mainrollban hiányzik az, amit én szeretek a raidekben, de a guildokban ez pont megvan, mivel egy összeszokott csapattal játszhat az ember és ráadásul élvezni is lehet, új ismerősök, akikkel jókat lehet játszani. Az eddigi guildok amikben jártam, volt ami jó progress guild volt (még hordában), de kirugtak azért, mert 25 ös raiden pont kiírta a net, hogy lemerült, és 25 Sindrán 5k dps-em volt csak. Keresem azóta az aranyközéputat, egy klán, ami profi és baráti.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Az elvárásokat mindenképpen teljesítem, nem adok fel semmit könnyen, de hogy őszinte legyek, ez egy olyan kérdés, amire nem tudok megfelelő választ adni.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: Rise of Loraeron, amit szeretek megemlíteni, de onnan az inaktivitásom miatt önként léptem ki, mivel leégett a gép alaplapja (korábbi gép), így amikor módom volt rá elköszöntem a klántól. Destroyers: 1 hónapot voltam benne, mikor először érdeklődni kezdtem a pvp iránt, de csak egy fellángolás volt. The Execuiton: Alapítótag voltam, de már nem emlékszem mi volt ott a gond, de feloszlott. Legacy of Asylum:Itt is alapítótag voltam, de itt már inkább csak notekitöltéssel és raid tax mondással foglalkoztam csak, egy másik officer foglalkozott az inveléssel, és amikor ez az officer önjelölten elkezdett helyettem raideket szervezni, nem láttam már értelmét a maradásomnak. (így összesítve sok kis kezdő klánban jártam, de általában mindig csak feloszlás lett a vége, sok jobban is jártam, 1x volt 1 kirugásom, amit már leírtam, de a legtöbb önjelölt kilépésemet leírtam, a többi már csak feloszlások hadai)
Játéktapasztalata: Ha már wowhoz hasonló, akkor MMORPG, amikkel korábban, vagy mostanság játszottam: Tera Online, ez a fél év nem-wowozás alatt volt, élveztem az enyhe hack n' slash beütést, de a questezés unalmas, ráadásul pont tank kasztot használtam, amivel élvezhetetlen volt a szintezés, így amint újra wow lett a gépemen, otthagytam. Még wow előtt a Lineage 2 volt az első mmo számomra, nem sokáig jutottam el benne, de az alap tematikát ott tanultam meg (szintezés, gearelés, pvp). Most egyenlőre csak ezek ugrottak be.
PvP vs. PvE: Pve-t mindig is jobban élveztem, jobban érdekelt. pvp-t csak akkor kezdtem el, mikor idegesített, hogy ha jön felém valahol egy hordás, nem tudom megvédeni magam, így kezdetben furi, majd heti 10 meccseztünk egy disc pap ismerőssel, így lett egy rele, de lényegében sose izgatott annyira mint a pve.
Gear vs. Társaság?: Alternatív. Gearelést egy klánba csatlakozás előtt felhúztam minimum 5,4-5,5-re, hogy icc képes legyek, de sosem voltam ennek az üldözője, mivel nem + vagy - 3-400 gear dönti el (vagyis mind1 hogy 5,5 vagy 6k), ha a taxot nem tudja az ember, úgyis kihullik egy erősebb bosson. Így a társaság minősége szerintem a teamwork egyik legfontosabb alapja.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nem tervezek kifejezetten 5 évre előreláthatólag, de véget se látok neki, hogy pl 6k után nincs értelme a játéknak, mivel "kipörgetni" sose lehet igazán ezt a játékot, de mindig van mit csiszolni az értékekben, így ha abbahagynám (mint legutóbb), ahoz a karakteremtől kell megfosztani (így 2 évet voltam aktív)
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Hasonló dk-t akarok mint volt, blood tank, frost dps, de ez a jövő zenéje.

U.I.: Nemtudom, hogy 1 45 ös karakterre mennyire van igénye a klánnak, de azt megígérhetem, hogy hamarosan 80-as leszek, aktív tagja a társaságnak, ha megkapom az invite-t (és bocs a sablonra írást, így legalább mindenre tudok válaszolni)
Üdvözlettel, Oailkurt
The topic has been locked.

Re: TGF Pótlás 11 years, 9 months ago #812

• Oailkurt
Ami még kimaradt
------Személyes adatok-------

Életkor: 15
Neved: Peti (Péter)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport):
HKK-val játszom, ha van alkalmam rá, azon kívül aktív alvó sportoló is vagyok

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi: Akinek ahogy van ideje, úgy játszon, ha valaki kevesebbet ér rá, vagy vannak fontosabb dolgai, hát játszon kevesebbet, csak guildban akkor jó a casual lét, ha van idő egy raidre legalább, de ezen kívül miért lenne bármi negatív vagy pozitív véleményem?
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok,avagy a méret a lényeg?- Korábban írtam, hogy érdekelt egy időben a bc-s dolgok, ha a klán nosztalgiázna, szivesen bárhova. Instance meg majd a 80 után kell nekem úgyis rengeteg, de ha már nem, akkor is ha igénye van rá valakinek, de 2 órája nem jön tank, ez esetre majd akarok egy mackó talentot is.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Csapatépítő dolog az RL, ha van arra mindenképpen érdemes elmenni, mert az ingame-ből real ismerősökké válnak a társaid, + teamwork, de mivel az Ingame lehetőség több formában is elérhető, így az első mód, hogy megismerkedjem először két klántag.

Re: TGF Pótlás 11 years, 9 months ago #814

• Duur
  • Administrator
Eléggé jó lett, szépen felépítve (bár igaz, jól ömlesztve lett, de ez nem lényeges, mert olvasható:D). Annyi "idegen" szót használtál benne, hogy azt hittem a munkahelyemen vagyok, Bounty-ról hallottam rólad. Legyen oké, meglátjuk hogyan hozza a sors.

Keress fel minket ingame.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
Last Edit: 11 years, 9 months ago by Duur.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.17 seconds