Karakternév: WhiteHell
Karakter kaszt: Rogue
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Assa,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%...rver&n=Whitehell
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Sub
Szakmák: alchemy + herba (450/450)
GearScore érték: 5140
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját gyártmány.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: VOA, TOC, eddig
Várható aktivitás: Hétköznap délután 2-5-ig, pénteken 2-től 9-ig, szombaton egész nap, vasárnap reggel 8-tól 5-ig, valamint nyáron szinte minden nap reggeltől estig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10mb/sec; AMD Phenom Quad Core procc, 4giga ram, Radeon HD 3850 Toxic... Nem laggolok, nem szaggatok, a net sem szokott megszakadni.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Rokon ajánlotta
A csatlakozási szándék motivációja: csak jót hallottam a guildről, eddig még nem sikerült egyetlen normális klánba sem csatlakoznom, remélem most sikerül
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Hát ilyet nem biztos, hogy fel tudok hozni, de vegyetek fel, aztán kiderül
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak Tauri. Sok kisebb klánban voltam eddig, de mindegyik fejlődős volt, meg önzőek voltak az emberek..
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Kb. két éve wowozok, hasonló MMORPG amivel játszottam az a GOA.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Inkább PVE.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? A gear fontos, de a társaság fontosabb!
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Cél nincs, legyen előrehaladás. Időt sem tervezek, tart ameddig tart.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Legendofice - human paladinka
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: saját, 5438gs, retri, jobban szeretem a rugót
----Személyes------
Életkor: 16
Neved(becenév v. keresztnév): Ákos
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Hát..kb semmi
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Nincs velük semmi bajom, biztos van nekik más dolguk is.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Jöhet bármi
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
szabadidőmben wowozok, kb itt ki is fújt a dolog
Szabályzat pipa.