Karakternév:Wassonlae
Karakter kaszt:Warrior
Main talent: Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Wassonlae
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Ha nagyon szükséges Prot
Szakmák:Egyenlőre JC/Mining,de már alakulóban a második dpst+elősegítő 2.main prof
GearScore érték: 5,7+
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Saját magam húztam a karakterem
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Bc óta játszom a taurin így van tapasztalatom a raidek terén jelenlegi content ICC25 Hc 11/12
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Szerda,Csütörtök,Vasárnap Fix 17től ameddig szeretnék:)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:Diginet-Stabil netkapcsolat.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:Tauri kikötőn találtam a klánra
A csatlakozási szándék motivációja: A honlapon leírtak alapján összetartó és jó hangulatú közösség lehet, amely kedvet hozott a tgfre.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Megfelelő tapasztalattal és tudással
rendelkezem warrior terén ezért ha a progression instákból gearelődni tudnék nagy hasznos tagja lehetnék a klánnak,mind melee dps.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
-Anno Rebornon kezdtem Bcben a játékot itt a tauri realmokon belűl, ahol tagja voltam Remnant, Battle Cry klánok közösségének. Majd mikor megszűntek illetve kihalóban volt a reborn úgy döntöttem átjövök a tauri realmra itt megfordultam: The Progression,Dream Paragon,Çonquerors és Mobster klánokban. (Utóbbiakat azért hagytam el mert: nem megfelelő hangulat,ordibálás,megszünt,ect.)
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Véleményem szerint igen nagy tapasztalattal rendelkezem a wowwal kapcsolatosan immár 7 éve játszom vele kisebb nagyobb megszakításokkal.
PvP vs. PvE (+vélemény)?
Én inkább PvP beállítottságú vagyok több kihívást érzek benne mint előre meghatározott taktikák alapján leütni egy bosst, ami alapján nem azt szeretném kihangsúlyozni, hogy a pve egyszerű mert igen is oda kell figyelni a raiden jelenlevőknek, hogy a maximális összhang és teljesítmény jelen legyen.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Véleményem szerint, nem számít egy játékos gear értéke, ha az illető értelmes és normálisan részt tud venni egy klán közösségi életében akkor az adott közösség sokkal többre fog menni vele mint egy magasabb gearben lévő játékossal aki bunkó és flegma és lehet nem is ért annyira a karakteréhez , azonban sajnos mint mindenhol húzni kell egy határt a gsben amitől érdemes egy karakterrel foglalkozni.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: A jelenlegi karakteremmel célom egy olyan társaságot találni ahol nem csak a komoly progress a lényeg hanem a hangulat és a társaság is fontos szerepet kap. Jelenlegi van időm játszani:)
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Jelenleg nincs.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -
Egyéb hsz: Tudom, hogy nem sokat fog változtatni a jelentkezésemen azonban úgy érzem lényeges megemlítenem miért ilyen karcsú gssel rendelkezik a jelenlegi karakterem. Sajnálatos módon az előző warriorom/ (Wasso) nem az én tulajdonomban állt így visszakellet adnom eredeti tulajdonosának aki viszont eladta így a mostani karakterem a sajátom, de nem rendelkezik még akkora gearrel, így talán mostmár arra is rálátást adok miért jelentkeznék végre klánhoz.
------Személyes adatok-------
Életkor: 24
Neved(becenév v. keresztnév): Norbi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Jelenleg szakácsként dolgozom egy étteremben ami kiteszi a rendszeres elfoglaltságok köreit, azonban szeretek a barátaimmal egy sör mellet beszélgetni, továbbá focizni egy kellemeset.
Üdv Wassonlae