- Hiba
-
- Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
- Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Dazarlin
Dazarlin 11 years, 11 months ago #601
|
Karakternév: Dazarlin
Karakter kaszt: Warlock Main talent: Destruction Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Affliction Szakmák: Enchanting és Tailoring GearScore érték: 4636 , de haladok felfelé szélsebesen! A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Saját kezűleg alkotott, és fejlesztett. Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Rengeteget raideltem régen. A wowot körülbelül másfél-két éve hagytam abba. Abban az időszakban jött be Ulduar, azt félig ütöttem, Toc-ot és ICC-t már nem. Annyi a hátrányom talán hogy a GearScore-om nem az igazi a mostani raidekhez, és a taktikákat nem ismerem egyenlőre, de folyamatban van a teljes felzárkózás. Ezeken kívül persze tudom milyen egy raid, tudom mit várnak el, és hogy zajlik le. Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Épp érettségi időszakban vagyok, ezért meglehet hogy nem minden percben vagyok fenn, de raid időpontokon, és ha szükség van rám, természetesen bárki rendelkezésére állok ha itthon vagyok. Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Az internetem 10 megabit/secundum-os. A gépem kapacitása jó. Régen készítettem videót az első Hodir killünkről. Felvétel közben is szaggatás nélkül ment a 25 ös raid, semmiféle probléma nem lépett fel. a videót HD-ban töltöttem fel a youtube-ra melynek a linkjét mellékelem: Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Egy olyan klánt kerestem aminek minimum van honlapja és így kell jelentkezni, mert szerintem ez a minimum amit a jelentkezőnek meg kell tenni ha egy tényleg egymást segítő és barátságos csoporthoz akar tartozni. A klánra tehát az interneten bukkantam rá, és ahogy elolvastam az oldalon szinte mindent, egyből úgy döntöttem hogy jelentkezek, annak ellenére is hogy talán nem minden kritériumnak felelek meg, mert látszik hogy egy igényes összetartó és naprakész guildról van szó. A csatlakozási szándék motivációja: Az előbb leírtakon kívül, annyi hogy nagyon szerettem régen raidelni főleg 25 főset és szeretnék egy olyan klán tagja lenni, akik rendszeresen mennek raidekre. A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Nos, nem azért mondom mert egoista vagyok, egyáltalán nem erről van szó, de én egy értelmes embernek tartom magam, nem szeretek konfrontálódni senkivel. Tudom magam is milyen mikor valami 13 éves azt hiszi övé a világ és mindenkit leszólhat csak mert neki nem tetszik valaki. Én ilyen dolgokhoz nem szoktam folyamodni, szeretem mikor egy raid jó hangulatban viccesen telik a TS-en. Ezeket leszámítva természetesen teszem a dolgom és igyekszem minél nagyobb dps-t összehozni, és mint fentebb említettem rendelkezésre állni bárkinek akinek a segítségemre van szüksége. Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak a Tauri szerveren játszottam mindig is. Kiemelni 2 klánt tudnék az egyik az Angels Of Eclips névre hallgatott. Annak egyik oka hogy kiléptem az, hogy túl sok igazságtalanságot tapasztaltam a raidek során pl. licitálásnál egy-egy ruhára, a másik oka hogy testvérem, az ő barátai átmentek egy másik klánba és továbbra is velük együtt szerettem volna raidelni. ( ők is azért mentek el onnan amit első okként felhoztam ) Tehát a másik klán ahová mentünk a Sanctuary volt. Anno ez a klán a szerver egyik legnevezetesebb klánja volt, hihetetlenül jól éreztem ott magam, minden raid egy élmény volt ( ezt szeretném most visszaidézni, és úgy gondolom ez a klán hozhatja azt a szintet ) Kilépésem oka az, hogy feloszlott, a vezetők abbahagyták a játékot. Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): A wow-al kapcsolatos játéktapasztalatom nagy, de már berozsdásodott így másfél év után, de remélem majd felszínre törik ismét. 2 évet játszottam, és abbahagyásom után most újra játszok. PvP vs. PvE (+vélemény)? Én egyértelműen a PvE mellett vagyok, persze ha a klán úgy kívánja PvP-ben is szívesen részt veszek! Gear vs. Társaság (+vélemény)? Véleményem szerint ez még mindig egy játék ahová azért jár az ember hogy kikapcsolódjon. Ez nem verseny nem számít kinek mekkora a gearje úgyis előbb utóbb lassan vagy gyorsan de fejlődik, és a klán is halad előre. Én mindenképp a társaságot tartom szem előtt, mert ismétlem magam: Ez egy játék és azért játszunk hogy jól érezzük magunk és kikapcsolódjunk. WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Én úgy gondolom, és ezt nem csak magamra értem hanem az összes tagra, hogy ha a klánban kialakul/kialakult egy olyan társaság akik összetartanak együtt tudnak csapatban játszani, és még érdekes vicces is a beszélgetés ts-en a World of Warcraft megunhatatlan. Tehát a válaszom őszintén az, hogy a klánon is sok múlik de én mint mondtam nagyon bizakodó vagyok! Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Van de nem számottevő. 80as szintet csak a mainem érte el. Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? - Személyes adatok: Életkor: 18 éves vagyok. Neved(becenév v. keresztnév): A nevem Dorogi Balázs. Ts-en szólíthattok Dazarlinnak hogy elkerüljük azt a félreértést ha több Balázs lenne. WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Természetesen más játékokkal is játszom, kedvelem az MMORPG-ket az FPS-eket és a stratégiai illetve a menedzser játékokat. Ezen kívül folyamatosan képzem magam az elektronikus rajzolásban. ( Photoshop ) Körülbelül 4 éve örömmel csinálom, weblap , arculat , logótervezéssel szeretnék majd foglalkozni is. Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Egyáltalán nincs gond azzal ha valaki ritkábban van fent, szerintem a klán többsége már nem épp kisgyerek, egyre több dolgunk lesz az életben és nem mindig van időnk játszani. Mindenki saját magának mérlegeli hogy mennyi időt tud erre szánni. Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Fent említettem hogy a 25-ös raideket szeretem legjobban, hiszen az a legizgalmasabb, de achievementeket is imádok gyűjteni 5 fős heroicokból, szóval mindenféle instázásokra vevő vagyok és örömmel megyek. RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Erre nehéz pontos választ adni, én is sokat gondolkoztam ezen a kérdésen. Szögezzük le, hogy én gyűlölöm azt, ha valaki nekem odaállít és mondja hogy aki wowozik nincs élete meg hogy fú de kocka vagy mert játszok.. Én pl akkor elítélhetném azt aki a szappanoperákat nézi, mert állítom hogy az jobban zsibbasztja az agyat mint a játék. Miért lenne baj az, hogy feltaláltak egy alternatív univerzumot ami annyira kidolgozott hogy szinte beleéled magad és úgy érzed te is részese vagy ennek a mesének? Miért baj az hogy valaki a WoW-ban találja meg a kikapcsolódás lehetőségét? Szerintem egyáltalán nem baj, sőt! Szóval a válaszom az hogy mindenkinek van élete, azoknak is akik wowoznak, és az egyik nem zárja ki a másikat. Nos remélem mindent jól csináltam és kielégítőek voltak a válaszaim. Várom a guildét! ![]() |
The topic has been locked.
|
Re: Dazarlin 11 years, 11 months ago #602
|
Dazarlin - lvl 80 Warlock wrote:
Karakternév: Dazarlin Karakter kaszt: Warlock Main talent: Destruction Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Affliction Szakmák: Enchanting és Tailoring GearScore érték: 4636 , de haladok felfelé szélsebesen! A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Saját kezűleg alkotott, és fejlesztett. Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Rengeteget raideltem régen. A wowot körülbelül másfél-két éve hagytam abba. Abban az időszakban jött be Ulduar, azt félig ütöttem, Toc-ot és ICC-t már nem. Annyi a hátrányom talán hogy a GearScore-om nem az igazi a mostani raidekhez, és a taktikákat nem ismerem egyenlőre, de folyamatban van a teljes felzárkózás. Ezeken kívül persze tudom milyen egy raid, tudom mit várnak el, és hogy zajlik le. Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Épp érettségi időszakban vagyok, ezért meglehet hogy nem minden percben vagyok fenn, de raid időpontokon, és ha szükség van rám, természetesen bárki rendelkezésére állok ha itthon vagyok. Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Az internetem 10 megabit/secundum-os. A gépem kapacitása jó. Régen készítettem videót az első Hodir killünkről. Felvétel közben is szaggatás nélkül ment a 25 ös raid, semmiféle probléma nem lépett fel. a videót HD-ban töltöttem fel a youtube-ra melynek a linkjét mellékelem: Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Egy olyan klánt kerestem aminek minimum van honlapja és így kell jelentkezni, mert szerintem ez a minimum amit a jelentkezőnek meg kell tenni ha egy tényleg egymást segítő és barátságos csoporthoz akar tartozni. A klánra tehát az interneten bukkantam rá, és ahogy elolvastam az oldalon szinte mindent, egyből úgy döntöttem hogy jelentkezek, annak ellenére is hogy talán nem minden kritériumnak felelek meg, mert látszik hogy egy igényes összetartó és naprakész guildról van szó. A csatlakozási szándék motivációja: Az előbb leírtakon kívül, annyi hogy nagyon szerettem régen raidelni főleg 25 főset és szeretnék egy olyan klán tagja lenni, akik rendszeresen mennek raidekre. A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Nos, nem azért mondom mert egoista vagyok, egyáltalán nem erről van szó, de én egy értelmes embernek tartom magam, nem szeretek konfrontálódni senkivel. Tudom magam is milyen mikor valami 13 éves azt hiszi övé a világ és mindenkit leszólhat csak mert neki nem tetszik valaki. Én ilyen dolgokhoz nem szoktam folyamodni, szeretem mikor egy raid jó hangulatban viccesen telik a TS-en. Ezeket leszámítva természetesen teszem a dolgom és igyekszem minél nagyobb dps-t összehozni, és mint fentebb említettem rendelkezésre állni bárkinek akinek a segítségemre van szüksége. Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak a Tauri szerveren játszottam mindig is. Kiemelni 2 klánt tudnék az egyik az Angels Of Eclips névre hallgatott. Annak egyik oka hogy kiléptem az, hogy túl sok igazságtalanságot tapasztaltam a raidek során pl. licitálásnál egy-egy ruhára, a másik oka hogy testvérem, az ő barátai átmentek egy másik klánba és továbbra is velük együtt szerettem volna raidelni. ( ők is azért mentek el onnan amit első okként felhoztam ) Tehát a másik klán ahová mentünk a Sanctuary volt. Anno ez a klán a szerver egyik legnevezetesebb klánja volt, hihetetlenül jól éreztem ott magam, minden raid egy élmény volt ( ezt szeretném most visszaidézni, és úgy gondolom ez a klán hozhatja azt a szintet ) Kilépésem oka az, hogy feloszlott, a vezetők abbahagyták a játékot. Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): A wow-al kapcsolatos játéktapasztalatom nagy, de már berozsdásodott így másfél év után, de remélem majd felszínre törik ismét. 2 évet játszottam, és abbahagyásom után most újra játszok. PvP vs. PvE (+vélemény)? Én egyértelműen a PvE mellett vagyok, persze ha a klán úgy kívánja PvP-ben is szívesen részt veszek! Gear vs. Társaság (+vélemény)? Véleményem szerint ez még mindig egy játék ahová azért jár az ember hogy kikapcsolódjon. Ez nem verseny nem számít kinek mekkora a gearje úgyis előbb utóbb lassan vagy gyorsan de fejlődik, és a klán is halad előre. Én mindenképp a társaságot tartom szem előtt, mert ismétlem magam: Ez egy játék és azért játszunk hogy jól érezzük magunk és kikapcsolódjunk. WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Én úgy gondolom, és ezt nem csak magamra értem hanem az összes tagra, hogy ha a klánban kialakul/kialakult egy olyan társaság akik összetartanak együtt tudnak csapatban játszani, és még érdekes vicces is a beszélgetés ts-en a World of Warcraft megunhatatlan. Tehát a válaszom őszintén az, hogy a klánon is sok múlik de én mint mondtam nagyon bizakodó vagyok! Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Van de nem számottevő. 80as szintet csak a mainem érte el. Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? - Személyes adatok: Életkor: 18 éves vagyok. Neved(becenév v. keresztnév): A nevem Dorogi Balázs. Ts-en szólíthattok Dazarlinnak hogy elkerüljük azt a félreértést ha több Balázs lenne. WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Természetesen más játékokkal is játszom, kedvelem az MMORPG-ket az FPS-eket és a stratégiai illetve a menedzser játékokat. Ezen kívül folyamatosan képzem magam az elektronikus rajzolásban. ( Photoshop ) Körülbelül 4 éve örömmel csinálom, weblap , arculat , logótervezéssel szeretnék majd foglalkozni is. Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Egyáltalán nincs gond azzal ha valaki ritkábban van fent, szerintem a klán többsége már nem épp kisgyerek, egyre több dolgunk lesz az életben és nem mindig van időnk játszani. Mindenki saját magának mérlegeli hogy mennyi időt tud erre szánni. Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Fent említettem hogy a 25-ös raideket szeretem legjobban, hiszen az a legizgalmasabb, de achievementeket is imádok gyűjteni 5 fős heroicokból, szóval mindenféle instázásokra vevő vagyok és örömmel megyek. RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Erre nehéz pontos választ adni, én is sokat gondolkoztam ezen a kérdésen. Szögezzük le, hogy én gyűlölöm azt, ha valaki nekem odaállít és mondja hogy aki wowozik nincs élete meg hogy fú de kocka vagy mert játszok.. Én pl akkor elítélhetném azt aki a szappanoperákat nézi, mert állítom hogy az jobban zsibbasztja az agyat mint a játék. Miért lenne baj az, hogy feltaláltak egy alternatív univerzumot ami annyira kidolgozott hogy szinte beleéled magad és úgy érzed te is részese vagy ennek a mesének? Miért baj az hogy valaki a WoW-ban találja meg a kikapcsolódás lehetőségét? Szerintem egyáltalán nem baj, sőt! Szóval a válaszom az hogy mindenkinek van élete, azoknak is akik wowoznak, és az egyik nem zárja ki a másikat. Nos remélem mindent jól csináltam és kielégítőek voltak a válaszaim. Várom a guildét! ![]() |
|
Re: Dazarlin 11 years, 11 months ago #603
|
Hát, Szenzációs!
Keress fel minket játékban:) |
Tisztelettel,
Duur Guild Master Head Leader of <The Shadow Alliance>.
|
|
Time to create page: 0.23 seconds