Duur hadnagyfőparancsnokkapitány ajánlásával jöttem ide. Ismét. Csak azért is bejutok...
Karakternév: Insi
Karakter kaszt: kelta vallási pap, táltos
Armory: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Insi
Main talent: vadállati háborús gépjármű, harckocsi
Off talent: vadállati háborús közelharci gyalogsági egység, jövőbeli kataklizma sárkánytámadás utáni ejtőernyős hadosztály Orgrimmar felett
Szakmák: gyógynövény- és drogkereskedelem maximális profizmussal, illetve papírokra írok egy betűt és eladom drágán az ostobáknak
GearScore érték: erre nem tudok poént, ez nem vicces, ez nem lehet vicc kérdése
Karakter eredete: Ids. Insi és a kocsmáros lányának közös gyermeke Darnassus kettes számú vendéglátói egységének pincéjéből
Raid tapasztalat: tapasztalatom szerint a raid jelentése: fegyveres betörés fosztogatás céljából,
ELÍTÉLEM.
Várható aktivitás: a klánban lévő nőnemű egyedek száma által befolyásolva
Internetsebesség: torrent töltési sebessége által befolyásolva
Hardware: fekete, tele mikrocsipekkel a szilíciumvölgyből
Infó a guildünkről: Insi nevű karaktertől, akit tegnap felvettetek
A csatlakozási szándék motivációja: megpróbálom újra és újra

addig próbálkozom, míg Duur meg nem jegyzi a nevem, hogy felvett már, és nem küld el többször ide jelentkezni
Előnyeim: türelmes vagyok, és van humorérzékem
Korábbi szerverek: "Jártam jártam ejszen itt es ott es..." (Firkin)
Játéktapasztalat: "Láttam ezt meg azt..." (Firkin)
PvP vs. PvE: Én a C8H10N4O2 1,3,7-trimetil-xantin preferálom, ismertebb nevén koffein.
Gear vs. Társaság: 
Girhes társaság inkább.
Mennyi időre tervezi pályafutását: Attól függ a Fidesz kormánya mekkorra helyezi a nyugdíjba lépéshez szükséges munkában töltött időt.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Nem lehetne inkább kitüntetni őket?
Alt karakter infók: Az énekkarban a mélyebb hangfekvésűekhez lettek besorolva.
----Személyes------
Életkor: Kataleptikus
Neved: They call me
THE ISNIDIATOR
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Két hetente járok pedikűröshöz. Étkezek napi 3-szor, de csak 2-szer mosok fogat. Az időm többi részében a lábujjkörmöm növesztem.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Casual - alkalmi munkás. Nincs velük gondom, ők is hozzátartozó léhűtői piciny senyvedő társadalmunknak. Napbarnított bőrüket még a magyar is megugatja.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Aki a kicsit nem becsüli, annak nagy vagy. És minél nagyobb, de anál jobb.
RL vs Ingame:
A Rocket Launchert inkább Ingameben használom. WG-ban lehet találni például tankok ellen kifejlesztett verziót.
Eme TGF azért született, mert Duur, miután a tegnapi TGF-emet elfogadta, én követtem utasítását ("keress fel Ingame"), ahonnan ő instant ide küldött vissza, hogy itt jelentkezzek a klánba e fórum segítségével. Mivel én egy kipihent ember vagyok, ezt megtettem szó nélkül, hosszú TGF-fel.
(Remélem senkit sem sértettem meg ezzel, nem volt szándékomban.)