Karakternév: Xcastiel
Karakter kaszt: Hunter
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Survival, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Xcastiel
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Beast Mastery
Szakmák: JC/Mining (97/96)
GearScore érték: 5397
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját kezűleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: nincs nagy tapasztalatom, heti q-k, FoA, Sunwell, the battle for mount hyjal.
Várható aktivitás: minden nap d.u., kivéve ha 1-2 nap este barátnőmmel vagyok.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 3MB/s, AMD Sempron 2300+ 1,57GHz, 1 GB RAM, ASUS Radeon A9600SE. net-el nincs gondom, de a gépem nem az igazi.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: egy barátom barátjától, aki tagja a guild-nek. (Macroo)
A csatlakozási szándék motivációja: Több tapasztalat Raid-ekben, fejlődés és persze jó társaság
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: nem tudom, hogy lenne e előnye, ha felvennétek, de minden tőlem telhetőt megtennék
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Tauri, guild: Knights of Vojvodina - kiléptem, mert semmi aktivitás nem volt.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): kb. 4 hónapja wow-ozok, eddig dota-ztam. nagyon rászoktam a wow-ra, szóval minden nap játszok, mert tetszik
PvP vs. PvE (+vélemény)? Szeretek PvP-zni. de PvE is kell a fejlődéshez
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság számít, ez nem kérdéses
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Szórakozásból játszok. Ameddig meg nem unom, vagy nem döglik be a gépem
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: -
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: -