Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 12 years, 1 month ago #493

• Cunoo
Karakternév: Cunoo
Karakter kaszt: Shámán
Main talent: Resto
Armory link wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Cunoo
Off talent: Cement
Szakmák: Alchemy/Engineering 450/441
GearScore érték: 6150

A karakter eredete: Hordába decemberben vettem 5,4k gs be azóta húzom
Eddigi jártasság raidek terén: összes wtlk
Várható aktivitás: Általába minden nap fél 7-től ráérek csak ha dolgozok akkor 9 ig tudok lenni mert északás vagyok

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 40Mb/s 2,2GHz duel coros proci 4gram Radeon 7470 es 1gb tos videókártya

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: tauri.kikoto.net
kozni
A csatlakozási szándék motivációja: Tegnap jöttem át hordából és ott egy jó guild tagja voltam és itt is egy jó guild tagja szeretnék lenni ahol sokat lehet szórakozni raidelni
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: 3 éve van shámim rebornon is meg itt taurin is a guild legjobb hiljei közé tartoztam és szeretném nektek is bebizonyítani hogy it is az leszek

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Rebornon elmítésre méltó tán a Heralds of the goods a deus ex de ezek már feloszlottak régen sajna taurin a deus ex tagja voltam azért jöttem el onnan mert egy ideje már nem haladtuk icc vel meg nagyon sok idegesítő beszólásiak voltak amit már untam

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Hasonló játékot még nem próbáltam ki de mostanábba a star wars old republical néha játszok
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE inkább de a pvp-ni is szeretek ha van kedvem hozzá
Gear vs. Társaság (+vélemény): inkább a társaság jobb inkább társalogni mint azzal dicsekedni kinek van nagyobb gearje

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hm jó kérdés de sztem még jó idelyig fogok játszani mert jó kikapcsolódást nyújt
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Most még nincs de pár héten belül lesz

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: -

----Személyes------

Életkor: 20

Neved(becenév v. keresztnév): Peti
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Éretségizni járok közbe éjszaka diákmelót vállalok ha hívnak
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Mindenki maga dönti el menyit akar játszani ha más elfoglaltsága van vagy dolgozik megérthető

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?: Ha tehetném és lenne elég időm rám az összes acsit megcsinálnám és minden instátt végig tolnám

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Sokat játszok de a saját életemmel is foglalkozok mert vinni szeretném valami-re

Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
Tisztelettel,
The topic has been locked.

Re: tgf 12 years, 1 month ago #494

• Duur
  • Administrator
szuper, játékban beszélünk:)
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page: