Karakternév: Püthiia
Karakter kaszt: Priest
Main talent,
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...uperDod&group=1: Shadow, off-talent
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...uperDod&group=1: discipline
Szakmák: alchemy+ inscription (1/425)
GearScore érték: 5600
A karakter eredete ): saját kezüleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: naxx 10 N,toc 10N/H
icc 10 1-2 boss .
Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok 5+ és akármeddig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 50mb/sec;
A gepem sajnos 10 es raidnel tobbet nem bir 25 1fps de 10 es raidek tokeletesen mennek.
A csatlakozási szándék motivációja: nagyon sok jót hallottam a guildetekről, sok jó játékos, jó a hangulat, nem a katonaságra megy mint sok más guild, és jófej a vezetőség is:) És végre szeretnék egy normális és értelmes guildhez csatlakozni.Ismerosok meseltek sok jot rolatok.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes papotok aki mindig tud raidelni 10 es raideken, tudok segíteni ahol kell, és raidekben is hasznomat vennétek dps\heal ügyileg egyaránt
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Játéktapasztalata Taurin voltam a Knights of Dragon Lords ba .
Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, és azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Mstrck- human paladin 5.8 retri 5.2 holy,hunter haldiir 5.7 kgs,sacimaci nightelf dudu feral tank 5.8k gs balance 5.2,almabor torp csaj dk tank 5.2 ,jolesz draenei resto shami 5.3 k gs/pvp elem 5.3k
,tuzesmaca draenei mage 5.4 k gs,gnome lock 5.2 k gs ,gnome rugo 5.2 k gs
,human warrior prot 5.5 k gs
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott, 5.8 es 5.2 kozott ingadozik a gs,szinte minden talentet probalgatam mar minden karakterhez ertek minim 1-2 talent eleg jol, sokat játszottam veluk de mar tul sok 10 karakter ezert most 1 re celpontositanak 10/10 allis.
----Személyes------
Életkor: 25
Neved(becenév v. keresztnév): Sanyi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?Sql developer vagyok nagy reszt melozom de szabad idomben wow melet ha van idom szivesen focizok pingpongozok vagy barmi fele tarsasjatekot jatszom.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
semmi gondom velük. játszanak nyugodtan heti 2-3x, Ah-zzanak, de ne is várják el hogy komolyan vegyem őket, főleg amikor ki akarnak oktatni. Ja és használjanak google-t mielőtt hülyeségekkel árasztják el a trade chat-et. Pl: hol lehet champion seal-t szerezni? vagy ICC bent van már?
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
... ha szabad idom engedi akor bele tudok merulni a jatekoban de kulombseget tudok tenni a ketto kozott.
Elolvastam a szabályzatot meg mindent Remélem mindent jól írtam.