Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

guild csatlakozási kérelem
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: guild csatlakozási kérelem

guild csatlakozási kérelem 12 years, 2 months ago #425

• Cernunnos
Karakternév: Cernunnos
Karakter kaszt: Druid
Main talent: Balance
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Cernunnoss

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Feral (cica- PvP)
Szakmák: Herbalism - Inscription
GearScore érték: lvl 76 vagyok, úgyh még keves
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Saját fejlesztésű
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:
Gyakorlatilag elég sok helyen jártam már, nagyon szeretem a BC-s raideket is, classic raidekre nem nagyon jutottam el csak 1-2 alkalommal, 80as raidekkel többnyire tisztában vagyok

Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): suli-melófüggő, általában 9től simán ráérek de van úgy, hogy még előbb is tudok szabadulni

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: fejből most nemtudom, gép gyakorlatilag fullon viszi a WoW-ot, nettel sincs baj.

A csatlakozási szándék motivációja: Sok jót hallottam a guildről, szeretnék egy profi csapat hasznos tagja lenni, profi megmozdálosok részese lenni és egy olyan csapatba tartozni akikkel hosszútávon lehet együttműködni.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: normális gondolkodású ember vagyok akire lehet számítani, segítőkész vagyok, szívesen segítek kisebbeknek, habár ahogy láttam inkább 80asokból áll a guild

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): mindig is Tauriztam, korábban horda oldalon volt egy saját guildünk de sajnos befuccsolt

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Általában rpgzni szoktam,NWN, Elder Scrolls széria, warcraft 3aztam sokat, ez terelt a WoW-ra is 
PvP vs. PvE (+vélemény)?:
Mindkét részt szeretem, más más gondolkodás szükséges hozzá, és sztem mindkettőre szükség van h valaki skilles player legyen
Gear vs. Társaság (+vélemény)?
Gearből sokat le lehet szűrni, de nem mérvadó dolog. Gondolom nem kell részleteznem a Gear=Skill témát, mert nem egyenlő a dolog. Sajnos soha nem voltam olyan guildben ahol nagy társaság lett volna, ezért is szeretnék ebbe a guildbe kerülni.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nem 8000 GS a célom hanem a játékélmény, szeretnék minden helyre eljutni, achikat szerezni, mindezt jó társasággal, szeretem a dizájnos cuccokat, nevezzük csak fun gearnek, nem vagyok a megszállottjuk de azért jó móka.Szeretném mindenestre elérni azokat a dolgokat amiket a játékban el lehet, legyen szó achiról, mountról vagy akár csak eventről , egyszóval jókat játszani.Gondolom a guild csatlakozáshoz kell azért az az 5600-5700 GS, ha most nem is de később mindenképp szeretnék ennek a csapatnak a tagja lenni

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):van még 2 kisebb karim, egy pap (Disc/sh)és egy shaman (elem/cement)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Soha nem veszek karit, mindig magam húzom fel, pontosan azért h kitapasztaljam, hordában volt resto-cement shamim szóval annyira nem áll tőlem távol, papom meg még nem volt de van érzékem hozzá

------Személyes adatok-------

Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Dani
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Dolgozok, tanulok meló után és még sportolok is aktívan, időnként gitározni is szoktam

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):Egy kcisit ide sorolnám magamat a kötelezettségeim miatt, mégis van időm mindenre, tudok raidelni szóval nicns semmi gond a casualokkal 
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Teljesen mind1, jó legyen a társaság  én speciel szeretem a kiicsi isntákat meg a régebbi raideket is de ezt már írtaam feljebb 
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
nyilván fontosabb a való élet de azért jó kikapcsolódni egy fantáziavilágban, ezt is össze kell hangolni és akkor nincsen gond
The topic has been locked.

Re: guild csatlakozási kérelem 12 years, 2 months ago #426

• Cernunnoss
bocsánat, elírtam a karakternevem, lemaradt egy betű. Tehát a helyes név: Cernunnoss

Re: guild csatlakozási kérelem 12 years, 2 months ago #432

• Duur
  • Administrator
Majd még játékban folytatjuk a beszélgetést.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds