Tisztelt Cím !
A felvételi kérelmem a megadott specifikáció alapján adom le .
Karakternév: Idrather
Karakter kaszt: Hunter
Main talent: MM
Armory link:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Idrather
Off talent : -
Szakmák: Jc illetve Cooking
GearScore érték: 6232 de mindezek ellenére 6169-es gearben megy a nagyobb dps.
- A karakter eredete: Vásárolt karakter de 2éves Hunter tapasztalatom van.
Raidek : Toc10/25 hc 50/50 | Icc25n 11/12, Hc:6/12, Onyxia,Ulduar,Nax
- Várható aktivitás: Minden hétköznap este illetve hétvégén.
5mb/s kultúrált configgal
- A csatlakozási szándék motivációja: Majd 3 év Horda után kiábrándultam belőlük így alig 1 hetes Allis tapasztalattal keresek egy korrekt, baráti csapatot. Egy Guild társatokkal elegyedtem szóba ahol csupa jót hallottam a csapatról és úgy érzem itt a helyem, rátok van szükségem.
- Eddigig guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Horda : The Exodus, Fifth Gear és más kisebb guildek . Nem volt meg az a bensőséges baráti hangulat amit én keresek... Sőt a szöges ellentéte ezért nem szerettem volna tovább erősíteni a soraikat.
PvP vs. PvE (+vélemény)? A pvp számomra egy remek szórakozás illetve időtöltés. A pvp itemeket gyűjtögetem és meglátjuk mi lesz belőle de a pve jelenleg az első .
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Közhelyesen hangpzhat de egyértelmű, hogy a tásaság. Számomra nem az az első, hogy mit üt egy guild s mit nem csak legyen küzdeni akarás és legyen jelen a feltétlen jóindulat.
Mennyi időre tervezi pályafutását?: 3éve játszom .. Eddig nem untam rá talán nem is fogok

Jelenlegi cél a 6300+ gs
------Személyes adatok-------
Életkor:22
Neved(becenév v. keresztnév): Gergő / Pusi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Call of Duty sorozat : ) Cod2ben 2500+h . Kihagyhatatlan része az életemnek. Illetve testépítés haladó szinten .