Karakternév:Erikferenc
Karakter kaszt:paladin
Main talent:Retri:
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Erikferenc
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):holy
Szakmák:Mining,jc
GearScore érték:retri5836,holy:5807
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):saját magam huztam fel
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):19:00tol 22:00 ig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:10 megás net,8 giga ram 512 videokari
A csatlakozási szándék motivációja:szeretném ha egy komolyab klánban kiprobálni magam
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:hát azért mert én vagyok a paladinok gyöngye

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):1 évig eredetiztemmég lvl 60 on, 2 éve vagyok fent taurin
PvP vs. PvE (+vélemény)?pve mert szerintem sokkal izgalmasabb mint a pvp mert pl ha nem ugy van fent a setup ahogy kell akkor már más taktikal lehet ütni a bosst
Gear vs. Társaság (+vélemény)?társaság énszerintem mert sokkal fontosabb az hogy jóledvűen menjünk a raidekre mint hogy csak a gear legyen az első
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:hát a célom az hogy a catán játszak ha bejön pandarian akkor abba hagyom
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):nincs alt karakterem
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
------Személyes adatok-------
Életkor:19
Neved(becenév v. keresztnév):Ferenc
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? powerlifting
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):hát aki ritkán játszik engem nem zavar azért mert hogy lehet akkor dolgozik vagy valami és az pl nem lehet megmondeni a fönöknek hogy raid van ma nem megyek dolgozi
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?hát minden 5 fös intán voltam (nom/hc) szerintem ilyen funnolásra jó csak
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:erre nem tudok válaszolni mert nem tudom mi ez