Karakternév: Sweetlife
Karakter kaszt: Druid
Main talent: Restoration
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Sweetlife
Off talent: Jelenleg feral tank (anzu farm miatt), de egyébként balance
Szakmák: Alchemy + Herbalism (450/450)
GearScore: 5479
Saját kezűleg alkottam a karakterem.
Raid Tapasztalat: Classic WoW és BC insták (a játék megjelenésével egy időben kezdtem el játszani); WoTLK: Naxx (10/25) megy teljesen, Ulduart annyira nem ismerem, de úgy vélem, hogy ez a hiányosság könnyen pótolható

ToC (10/25) Elsajátítva 10HC-s acsi valamint A Tribute to Mad Skill, ICC első 4 boss megy, a többit még nem ütöttem, de folyamatosan tanulom a taktikokat és nézem róluk a videókat; Ony, EoE stb. megy.
Aktivitás: Hétfő - Péntek (16 - 23h), Szombat - Vasárnap (11 - 16h)
Internetsebesség, valamint számítógép kapacitás: 10mb/sec; Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @2.60GHz; 3GB RAM; Nvidia Geforce GT 430 1GB
Csatlakozási szándék: Ingame olvastam a TGF-et és ellátogattam erre az oldalra, ahol a TGF és az egész oldal igényessége elnyerte a tetszésemet. Egy olyan guildet keresek ahol nem a GS-ről szólnak a raidek és a követelmények eléréséhez és esetleges hiányosságok bepótlásához szívesen segítenek. Régi progresseken is szívesen részt vennék hiszen ez is nagyban hozzájárul egy társaság összekovácsolódásához.
Szeretnék maximálisan hozzájárulni a sikerekhez és a klán életéhez valamint szeretném továbbképezni magam egy felsőbb szintre a raidelésben.
Szerverek, guildek: Anno még ElitCPU szerverén kezdtem ezt az egész kalandot. Akkoriban még csak a Classic WoW ment. Később a szerver BC-re váltott, de még akkor is ott játszottam aztán átmentem eredetire mégpedig a Bloodscalp szerverre. WoTLK-et már a Taurin kezdtem.
ElitCPU: The Brotherhood (egy baráti társasággal létrehozott klán)
Bloodscalp: The Brotherhood (-||-)
Tauri: Heralds of Doomsday (feloszlott); Old Boyz (Ki kellett mennem egy darabig Angliába dolgozni és inaktivitás miatt befejeződött a pályafutásom a klánban)
----Személyes------
Életkor: 19
Nevem: Marcell
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bírok?
Jelenleg tanulok
Casualok: Szerintem teljesen rendben van ha valaki család, iskola vagy munka miatt kevesebbet tud online lenni. Tiszteletben tartom az elkötelezettségüket ha az előbb említett indokok miatt nem aktivizálják magukat túlságosan.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Heroic öt fős instance-okat már csak daily miatt csinálom, de azt nem viselem el, ha valakit kidobnak HC-ról csak azért mert úgy gondolják, hogy kevés oda a gaerje (nekik lett tervezve, mégis honnan szerezzen akkor megfelelő geart?). Ha a klánból valaki akar menni egy RHC kört vagy farmolni szeretne magának valamit akkor nagyon szívesen segítek neki. Randommal nem igazán szeretek menni, mert nehezen viselem az arcoskodást valamint a kisebb GS-el rendelkező játékosok anyázását. Ja és a randomokra jellemző esztelen csürheként viselkedő játékosok tömkelegét sem szeretem túlzottan.
RL vs Ingame:
Jelenleg szeretnék továbbtanulni és ezért az érettségikre való felkészülés és a barátnőm tölti ki az életemet és ez fontosabb mint a játék, de szerintem ez érthető. Viszont így is marad elég szabadidőm, hogy az aktivitásommal kapcsolatos kérdésnél leírtakat teljesíteni tudjam.
PvP vs. PvE (+vélemény)?
Classic WoW-ban és BC-ben imádtam PvP-zni, de Taurin inkább csak a PvE részre koncentrálok. Mind a kettőt szeretem.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?
Egyértelműen a társaságot részesítem előnyben. Raideknél vagy akármilyen csoportos tevékenységeknél a társaság irányítja a dolgokat és nem a GS teszi az embert. Elismerem a fontosságát, de nálam a társaság áll az abszolút legmagasabb szinten.
Pályafutásomat addig tervezem még a család, idő, tanulmányok engedik. Ez körülbelül 2-3 évet még minimum jelent.
Alt karakter: Sweetdeath
Szintén saját kezemmel húztam fel. Nelf hunter, 4600 GS-el, szívesen raidelek vele is, de a szívem csücske mindig is a restoration druidom marad.
Elolvastam és elfogadom a szabályzatot. Remélem a részemről felétek tanúsított szimpátia kölcsönös.