Karakternév: Evenstär
Karakter kaszt: Warlock
Main talent: Destruction
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Evenst%C3%A4r
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Affliction pvp
Szakmák: Encha 450/ tailor 148
GearScore érték: 5830
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): A karakter vásárolt, de magában a kasztban jártas vagyok.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Bc-s és classic raidekkel nem igazán foglalkoztam, ritkán funból benéztünk a klánnal de semmi több. Wotlk-s insták és raideknél mindenhol jelen voltam, taxxokat tudom. Icc LK maradt ki egyedül.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Jelen pillanatban minden nap aktív vagyok, természetesen raidekre tudok jönni.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Játékon belüli átlag fps 100 körül mozog, sávszélességgel sincs gond: Digi 40/20 Mb
A csatlakozási szándék motivációja: Olyan guildet keresek ahol nem csak progressben és karakter gearileg haladhatok hanem jól is érzem magam a társasággal akikkel játszom.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Régi tapasztalt játékos vagyok, értek a karakteremhez, insták/raidek taktikáját tudom és igyekszem a legjobban teljesíteni a közös programok alatt...
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): 2 éve Freedome-wow, majd egybeolvadt a Fairplay-el, így eddig az Elysium wow szerveren játszottam. Erősítettem alli és horda oldalt egyaránt. Nagyobb klánok hordában a Hand of Immortal justice, ami klánon belüli összefogás és egyetértés hiányában felbomlott. Alliance oldal Szövetség klán tagja voltam. A szerver kihalt így a klán is inaktív lett így lehagytam.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2 éve kezdtem magát a wowot, de emellett nagyon sok mmorpg-t kipróbáltam: Lineage 2, Silkroad, Aion, Guild wars 2, Tera, Swtor, hogy így a nagyobbakat említsem.
PvP vs. PvE (+vélemény): Pve és pvp-ben is jártas vagyok, szeretem csinálni mindkettőt.
Gear vs. Társaság (+vélemény): A jó társaság nagyon fontos, de gear is kell a haladáshoz. Viszont az utóbbit nem tartom elsődlegesnek, ha valakinek nagyobb szüksége van a gearre mint nekem, szívesen átengedem neki.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Különösebb kitűzött célt nem tudok mondani, sodródom az árral és eközben szeretném jól érezni magam egy jó társaságban.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Äsylum még fejlődésben lévő, később holy pala.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Az alt kari saját, kb 1200 gs jelen pillanatban 42-es szintű. Több mint egy éves, aktív raid tapasztalat holy palával.
------Személyes adatok-------
Életkor: 21
Neved(becenév v. keresztnév): Peti
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Szeretek gitározni, a másik hobbim az evezés amit most télen sajnos nem tudom csinálni. Úgyhogy jelenleg marad a wow:)