Karakternév: Inso
Karakter kaszt: Paladin
Main talent, armory link: Retribution,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Inso
Off talent: Holy
Szakmák: Tailoring(428), Jewelcrafting(416)
GearScore érték: 5700+
A karakter eredete: saját fejlesztés
Eddigi jártasság raidek terén: naxx, uldu részletekben, toc full, icc kisebb hiányosságokkal, de láttam minden bosst
Várható aktivitás: átlagosan minden nap online tudok lenni 8-9 környékétől de akár 5től is(sulifüggő)
Net: 5Mbit
Gép: Intel E6500 2x2,93GHz, 3GB DDR2, ATI Radeon HD 5570 - tökéleten megy minden ami kell
A csatlakozási szándék motivációja: Ismerősöm ajánlotta a guildet, neki tetszik és a beszámolóival engem is meggyőzött, valóban jó guild lehettek, érdekelne a tevékenységetek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: A skill-el nincs probléma, eddig a dpsemmel sem volt semmi probléma, retripaladinok között a dps/gs versenyt nyerni szoktam (pl:LK-n 15.500 dps 5700gsben)
Eddig látogatott szerverek: Tört szerveren csak a tauri
Guild tagságaim: Death Wisperers-hiányos enchant miatt megváltak tőlem... ,Bloodscalp-feloszlott
Játéktapasztalatom: Kicsit több mint egy éve játszom a wow-al, egészen szeptemberig taurin képeztem magam majd átmentem eredetizni.Ott az Arathor szerveren az Ignite guild tagja voltam, majd a szeptemberi blizz raf-razzia áldozatává válva visszajöttem taurira
WoWon belüli karrierem célja: Kikapcsolódás szinten, a függőség a lootk@rvaság tüneti nem jelentkeztek!
Mennyi időre tervezem pályafutásom: Egészen addig amíg van benne kihívás, újdonság, érdekesség és értelmes társaság. Értelmét nem látom, hogy sw-ben a fa alatt "wowozzak"
----Személyes------
Életkor: 21
Neved: Inso
WoWon kívüli tevékenység: suli
Casualok: Jó hogy vannak!Ha többet játszanának várni kéne a belogolásnál, hogy sorrakerüljek én is

Engem nem zavarnak, és nem mindennapi tudásukkal és meggyőzőképességükkel még az Ignore gomb használatára is megtanítottak.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok: taurin barátokkal funolás szinten vissza-vissza jártunk kikapcsolódni, eredetin viszont majdnem a progress rész volt, a transmog cuccok vadászata külön sportággá nőtte ki magát. Az RandomHC-k pedig remek alkalmak, hogy összemérjem magam más playerekkel.
RL vs Ingame: lassan 7 éve van barátnőm, így Ő mindenek felett áll. Az iskola eléggé beleszól a játékos karierembe, de wowozásból ugye nem lehet megélni

Ingame IS vannak barátaim, őket a játékban ismertem meg de már személyesen ismerem őket.
A szabályzatot elolvastam, megértettem.