Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Shockweave
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Shockweave

Shockweave 12 years, 4 months ago #306

• Shockweave
Karakternév: Shockweave
Karakter kaszt: warrior
Main talent, armory link:
Off talent: arms
Szakmák: Blacksmith 75, mining 45
GearScore érték: 5551
A karakter eredete:saját kezüleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]:ICC10/25 (LK nelkul), uldu par boss + a tobbi kiseb raidek amik nem olyan fontosak
Várható aktivitás: minden masodik nap de gyakran vagyok fent naponkent, az idopont az valtozo(van amikor benezek es ha nincs semmi es vannak CD-im akkor ki is szallok)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 25mb/s, Inlel Celeron E1500 2.2GHz, dual core, 3GB ram, 1GB ATI RADEON EAH4450, Windows 7-es operacios rendszer
A csatlakozási szándék motivációja: sokat hallotam es vagyok egy olyan klanra aki kepes egy LK run-ra, az eddigi szervereken ahol jatszodtam sehol sem oltem meg a LK-et, pedig mar nagyon vasik a fogam ra:D. Az Ulduar-os raideket is szeretem habar nem volt alkalmam utni oket mert nem mukodtek az egeszen a tobbi szerveren.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: egy logikusan gondolkodo, jo jateklelekkel rendelkezo, tarsasagkedvelo, segitokesz, optimista jatekossal gyarapodtok
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: Spidernetromania (itt tobb guildben voltam mar nem emlekszem az egeszre de egy parat felsorolok-Seekers of Immortality- South seas surfing club- Royal Bloodline- Elders- Memento audiere semper) a fo ok a klan felbontasa volt, azert szalltam ki beloluk. egy par esetben nem tetszett a tarsasag de remelem itt nem lesz gond
Játéktapasztalata: 5 ev WOW a WOTLK-en es 1 ev a Cataclysm-en.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását? ido olo jatek szoval amikor unatkozok akkor jatszom.

----Személyes------

Életkor: 21
Neved(becenév v. keresztnév): Zalán
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?: Egyetemista, regebb sportolo, boxoltam par honapot, baros, pincer, sokat segitek a szuleimnek es a nagyszuleimnek az itthoni dolgokban.
The topic has been locked.

Re: Shockweave 12 years, 4 months ago #307

• Shockweave
itt van az armory linkem de a pecabot helyett az icc10-es 2H kardom van:D wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Shockweave

Re: Shockweave 12 years, 4 months ago #308

• Duur
  • Administrator
Játékban keress fel minket.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1