Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

TGF Fury Warrior
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF Fury Warrior

TGF Fury Warrior 9 years, 10 months ago #2785

  • Fridok - Fury/Arms-Prot Warrior
Karakternév: Fridok

Karakter kaszt: Warrior

[b]Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Fury-t (arms, amennyiben jobb lesz, Taurin nem lehet tudni, ezt tesztelni fogom mihent épkézláb lesz a szerver) szeretném main talentnek.
Az armoryt jelenleg nem tudom linkelni, nem üzemel fejlesztés miatt az oldal.
Egyébként ca 5800gs-em van, és igényesen gemelve enchizve van minden felszerelésem (ha szükséges a későbbiekben a képet pótolom)


Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Prot, eddig ez volt a main-em, így sok tapasztalatom van vele, így ha szükséges raideken tudok tankolni, ha a helyzet úgy adódik.
Itt szintén linkelek a későbbiekben armoryt, ha szükséges.
A gearem itt ca 6050

Szakmák: JC 450- BS 450- Min 450- Fish 450- Cook 450- First 450, tehát amit csak lehet fejlesztem a karakteremen.

GearScore érték: ca F5800-P6000


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?
Nem is értem a kérdést, ha valaki nem ilyen, úgy is kiderül és kihullik raidekről (ha nem a guildből)
A válaszom pedig igen, proffokból farmoltam eddig is goldot, sosem voltam dúsgazdag de pár 10k gold mindig van nálam amiből a felszerelésemet fejlesztem, illetve sok különböző karit tartok kifejezetten proffok tartására, így saját magamnak gyártom le ezeket.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?:
170 napnyi játékidő (gameplay) van a kari mögött, vanilia WoW óta játszom, így fokozatosan haladtam a "korral", most hogy cata bejött remélem tovább tudom öregbíteni a tapasztalataimat, ehhez olvasgatással, és rhc-kon való talent próbálgatással próbálok hozzájutni.
(persze amennyiben értelmesen működni fog a szerver.)

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Nem felelnék egyértelműen igennel, csakis akkor ha a tapasztaltabb ember meg tudja nekem indokolni miért is jobb nekem akkor természetesen igen, más esetben lehetséges, hogy saját magam játékstílusa miatt vagyok azon a talenten, ilyenkor nem más játékát játszom, így ha így akarnak nekem változtatást javasolni, abban az esetben finoman megköszönöm a segítséget, de visszautasítom.
(példának okáért, wotlk elején sokan azt mondták, hogy nem kell furyn annyi hit rating , mint nekem volt (már nem emlékszem mennyi, de cap közeli) én mégis raid alatt hit nélkül olyan sokat misseltem, hogy sok rage esett ki emiatt sok fehér sebzés és ability is csúszott, ez pedig damage kiesés volt, erősebb gearben már nem volt olyan fontos szerepe (végülis itt már a nagyobb fehér sebzés hozta a több raget), de ezen még mind a mai napig ki tudnak egyesek akadni

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Hoppá, ezt most olvastam, de az előzőben kb leírtam.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) Őszintén megmondva fogalmam sincs évben ez mennyi, nem rémlik az évszám amikor kezdtem.
Mikor lett vége vaniliának?

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel, mint minden karimat

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Eddigi raidek mióta játszom majdhogynem fullon mentek, wotlk második felében lanyhult egy kicsit az érdeklődésem így icc 5 hc egyes részei és ruby 25 hc maradtak ki élő részvételemből.


Várható aktivitás: Lényegében minden nap vagyok, ha más nem a napikat letudom, de munka mellett előfordulhat, hogy nem tudok minden nap megjelenni.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Persze ezek is szükségesek a többi bosshoz (általában), ezt a nem te kapod nem értem, de pozitív kisugárzásomból kifolyólag nem gondolok rosszra (előre eldöntött lootok a vezetőségnek, ilyet is tapasztaltam), ha dkp vagy egyébb fontossági sorrend miatt van nem zavar, ugyanúgy eljárok, legfeljebb a rá következő raiden elhozom, ha tudom.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Nem szoktam elsőnek lelépni, a gyakorlás fontos, maximum megjegyzem ha már a 10 wipe után sem látom értelmét a fightnak.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?:
Gyakran a másik napon folytatjuk opció számomra elfogadottabb, hiszen 10 wipe után már kapkod a legtöbb ember, így kipihenten sokkal eredményesebben lehet túljutni az akadályokon.
(illetve sokaknak van ideje a látottakat végiggondolni, hiszen én is vizuális típus vagyok inkább)

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 25Mbps, nincs gondom vele.
A gépem is kellően modern i7 4770k @4.5Ghz, GTX780 OC, 16Gb 1600Mhz RAM stb stb....


Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban láttam egy tgf-re vonatkozó hírdetést, majd feljöttem ide és olvasgattam.

A csatlakozási szándék motivációja: Mondhatnám, hogy ilyen-olyan szépet hallottam rólatok, de sajnos a guildek 95%-val nem vagyok jelenleg tisztában, így fejben nálam 2 részre bomlott a jelenlegi Tauris guildek jó része: tömeges felvételből próbálnak eljutni 10-es raidekre, vagy ICC 25 HC-s gear szükséges a belépéshez, hogy ICC 25 HC-t üssek.
Amiért mégis hozzátok jelentkezem, az az, hogy olvastam itt honlapon több helyen is, hogy nem katonaság van, nem feltétlen a progresszé válás a cél, mégis szép eredményeket értetek el, mint látom.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Nem tudok nem elfogult lenni magammal szemben, talán ha nem akrok belemenni, akkor annyit mondanék, hogy türelmes nyugodt embernek tartom magam, ha sikerül köztetek felengednem, akkor tökéletesen része tudok lenni a közösségnek, emellett igen rugalmas, sőt a merev hozzáállást nehezen viselem.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Igazságos rendszer, türelmes vezetőség (anyázást egy gyengébb játékosra raidek alatt stb), fokozatos fejlődés, mind nekem mind a guildnek (nem tökéletességre való törekvés, csak az hogy hétről hétre haladni tudjunk, legyen cél ami fenntartja az érdeklődésem)

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak Taurin játszottam eddig, és wotl közepéig hordában, egy Genesis nevű guildban, ami akkoriban igen jó guild volt, itt voltam vezetőségi tag, míg az a mag (10-20 fő) fokozatosan abba nem hagyta a magánélet miatt (felnőttünk) akikkel érdemes volt együtt játszani, azóta érdemben nem volt guildom, ami 1 hétnél tovább tartott volna (ezekből is 3-4 db volt, itt a taglétszámhiány megölte a raideket)

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Aion, Tera, Lotr(kicsit), Neverwinter(kicsit), Saiya, Dragon Nest, Aura Kingdom, Lineage II több kiegészítőn keresztül, Guild Wars 2, stb.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Pve a nagy szerelmem, de a Pvp-vel sincs gondom, bár mostanság nem igazán gyakoroltam anno a full brutal szettet sikerült kiszedni az akkori lock társammal, ami igencsak nagy szám volt:) (mind a mai napig meg van a cucc)

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Képmutatás azt mondani, hogy csakis a társaság, szerintem fontos mind a kettő, a társaság tart itt a gear adja a célt.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Ha olyan az illető aki megérdemli, lemondanék róla.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig tudtok nekem célokat szolgáltatni addig játszom:) (hacsak a magánélet ezt meg nem akadályozza)

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Minden kasztból van karakterem, többségében wotlk mérce szerint jó gearben, catában is tovább fogom őket istápolgatni, hiszen mind a proffok miatt, mind a változatosság miatt szeretem ezeket a karaktereket.

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Minden karakterem saját magam húzom fel, és járok el velük raidekre, így minden karakterhez van kötődésem (ennek raideken is hasznát veszi az ember).
GS-t stb nem írok mert már nem aktuális de kb 5.8 volt az átlag.


----Személyes------



Életkor:
28

Neved(becenév v. keresztnév):
János, és a főkarim neve egyben a becenevem is (Fridok).

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?

Munka, munka, némi biciklizés, rajzolás és minden ami azzal kapcsolatos, manga, anime, és más játékok (jelenleg Diablo 2)


------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Nincs velük bajom, nem lehet mindenki kocka, régen az voltam manapság már inkább casual gamernek tartom magam.
Egyszerűen már nem bírom a heti 5*3 óra raideket, persze a régi szép időkben hajnalokig itt lógtunk:D:D.
Egy szó, mint száz ezzel a kérdéssel úgy vagyok, hogy ha valaki csak keveset van, de hozzá tud tenni a guildhez akkor van létjogosultsága.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Az 5 fősökkel nincs bajom (azon kívűl, hogy sok a nagy gearű aki lenézi a fejlődő karikat, kidobálás ha nem tetszik valami stb)
a karaktereim jó mrészét ezek farmolásásval húztamm fel (frost) ami képzelhetitek nem kis idő.
A régi instancek meg ízlés függvénye, nincs gondom velük, de nem is erőltetem őket, ha valami érdekes pl achi, vagy mountot ad, akkor érdekel, egyébként kedv függő.


RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
28 vagyok, nekem már a real life a fontosabb, gondolom ez érthető, de nem hiszem, hogy ne lehetne a játékra időt szánni. Fontos, hogy néha ki tudjak kapcsolódni.


Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
aláírva:D
The topic has been locked.

Re: TGF Fury Warrior 9 years, 10 months ago #2788

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
nohisz, ez egy nagyon szép tgf. gratulálok hozzá. keress fel minket ingame. thx.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.31 seconds