Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 10 years, 1 month ago #2674

  • Hirudora-warrior
Karakternév: József (aka Joci)
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Hirudora
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Prot
Szakmák: Bs, Engi
GearScore érték: F: 6076 P: 6351

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: természetesen
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: teljes mértékben értek mind arm, mind port és természetesen mind fury talenthez, skillekkel is tisztában vagyok.
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: ha megindokolják azt, és én elfogadhatónak találom, természetesen igen.
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: próbálnék a saját igazamért kiállni (?)
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) kb 2008 ban az első karakterem warri volt, igaz csak 10 es szintig húztam de na az utóbbi 3-4 hónapban álltam rá igazán erre a kasztra.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): januárban loptam. just kidding, cseréltem. wodról jövök, így saját kezem által húzott karim itt taurin nem igazán akad sajnos.


Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: fuh hát kb minden instában jártam már legalább 1x, értelem szerűen icc és rs el vagyok a legjobban tisztában, de előszeretettel járok old content instáiban is, főleg a tbc-s ekben, jó ott nosztalgiázni.
Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: természetesen, lk és rs hc-t még nemütöttem 1000x de azok is mennek anynira hogy gond nélkül lezúzzam veletek
Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): általánosságban igen, csütörtökönként talán nem mert akkor általában barátokkal töltöm az időt késő estig. Természetesen ezeket az alkalmakat nagyban befolyásolhatják az iskolai és egyéb pl családi elfoglaltságaim, ennek ellenére igyekeznék úgy alakítani hogy ne raid időbe kerüljön a zarándoklat jeruzsálembe
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: szerintem ezt a kérdést inkább átugrom, nem lootér járok fel (persze azér is) hanem játszani.
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: egy bizonyos határig igen, de amikor 10edszerre ugyanazon megy el a boss akkor hajlandó vagyok ragelni és kilépni a francba néha.
*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: ugyanaz, ha nem az az egy hiba van mindig akkor természetesen igen.



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): sajnos van hogy laggolok, de nyelvizsga után kapok egy új vasat és minden patent lesz (2-3 hónap múlva, feltéve ha átmegyek...)
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): beakad a gép, szaggat. általában a gép miatt. pl bql-en amikor már van 4 harapott kezd meghalni a dolog. legjobb amiko meele be vagyoka tűzzel és mozdulni se tudok. de hál' istennek ez nem szokott annyira vészes lenni mindig.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Ironforgeba nézelődtem guild után, megakadt a szemem Duur-on.
A csatlakozási szándék motivációja: Jó közösség, progress, új barátok. (mivel viszonylag új vagyok a szerveren nincsenek ilyenek.)
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: imba dps, jófej player, acsizásra funolásra és baromkodásra kapható játékos vagyok, szeretek kb mindent a játékban, kivéve a kari, proff húzást.
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: lásd.: motiváció rovat
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): wodon játszottam főként, azt szakította meg néha hogy átjöttem taurira, aztán barátok hijján vissza. ott votlam Spartainsos és Premonitionos (top guidlek voltak és az egyik még mindig az ott) illetve az Ultima Vindictában volt vezető szerepem, még mielőtt oszlott. 5-6 éve kezdtem játszani taurin majd mentem a néhai Budapest wow szerverre
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 5-6 éve játszom, kb az egyetlen játék amit ilyen hosszú idő után is képes vagyok élvezni
PvP vs. PvE (+vélemény)? alapvetően nemvagyok oda a pvp-ért, mindig is pve párti voltam, de mióta warrizok előszeretettel armsozok és kezdek rákapni az arénára (1400as rating most lett meg, hello me ). pve a favorit, jobban szeretem mivel több emberrel játszok együtt, jobb feeling, nagyobb a kihívás is talán.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? társaság!!! főleg most hogy taurin igazából abból van a hiányom, viszont néha a gearre függök rá nagyon, általában ha iszpnyúan kell valami akkor csak arra tudok gondolni. pl most az 50 shard
*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): szituáció függő, például ha nekem megvan mondjuk a normos dbw, a hunternek meg egy toc5 normos trinkete van, átengedem neki a hcsat, de ha a huntinak is normos van, viszont neki 300 al kisseb a "gs-e" akkor emiatt nemfogom magam megfosztani egy bis itemtől. alapvetően egyet értek azzal, hogy a "kissebbeké" az elsőbség.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: karim célja shm és utána 4/5 wf, illetve ugye acsizás. pályafutását egészen cataclysmig tevezem.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): van egy dkm és egy palám, jóval jobb gearben mint ez a warri
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? mind vett, értek hozzájuk teljesen (wodon ugyanezekkel a castokkal, ugyanezeken a talentokon játszottam, volt hogy maineltem.)

------Személyes adatok-------

Életkor: 17
Neved(becenév v. keresztnév): József (Joci)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? edzőterembe járok heti 3x, barátokkal töltöm a legtöbb időmet.


------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): -
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? imádom mind főleg tbcs raideket szeretem nagyooon <3 tb, swp stbstb.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: reallife egyértelműen első a prioritásban, de szabadíidőmet barátok mellett wowozással szeretem talán a legjobban tölteni, itt is nagyon jól tudom érezni magam.

Egyéb megjegyezés: szeretnék shardozni najó, ezt én se gondoltam komolyan. a két másik karim igaz nagyobb gsben és acsipontban vannak, de ez nem azt jelenti hogy azok a main karaktereim!!! nem véletlen warrival jelentkezek a guildbe és nem véletlen ezzel szeretek a legjobban játszani. aki ezt nem érti meg seggfej raidre ha szükség van rá szívesen bejövök azokkal a karikkal is, kivéve ha már id-sek (általában Missmeli kér meg hogy tankoljak neki valamelyik gdkp raidjén..)
The topic has been locked.

Re: tgf 10 years, 1 month ago #2682

  • Londrandir
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 22
  • Karma: 0
Szia!

Koszonjunk a jelentkezest! Nagyreszt jonak nez ki, viszont van par 'red flag' benne amit talan jobb lenne boven kifejtened:
- Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): általánosságban igen, csütörtökönként talán nem mert akkor általában barátokkal töltöm az időt késő estig. - ezt azert ugy jolenne biztosra tudni, ugyanis jelenleg is pont a csutortoki nap amikor kevesebben vagyunk
- Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: egy bizonyos határig igen, de amikor 10edszerre ugyanazon megy el a boss akkor hajlandó vagyok ragelni és kilépni a francba néha. - amint az a szabalyzatban is levan irva a raid engedely nelkuli elhagyasa az mar majdnem egyenes ut a guild tagsag megvonasahoz meg aztan jelenleg is kerul par ragelo ember, talan nem pontosan arra lenne szuksegunk, ezt a valaszt talan meg gondold at ) de amugy ertekelem az oszinteseget!
- beakad a gép, szaggat. általában a gép miatt. pl bql-en amikor már van 4 harapott kezd meghalni a dolog. legjobb amiko meele be vagyoka tűzzel és mozdulni se tudok. de hál' istennek ez nem szokott annyira vészes lenni mindig. - Ez viszont egy oriasi problema, ugyanis ezen mehet el az egesz fight meg az a 2-3 honap amit irtal, hogy uj gepet szerzel az elegge hosszu ido arra mar lassan itt lesz cata
- általában ha iszpnyúan kell valami akkor csak arra tudok gondolni. pl most az 50 shard / karim célja shm és utána 4/5 wf, illetve ugye acsizás - ez nagyon ugy hangzik mintha te csak az shm-et szeretned, hogy utana nyugodtan pvp-zhess

Mindezt leszamitva en sok sikert kivanok, majd egy vezetosegi tag eldonti mi legyen
Udv!
The topic has been locked.

Re: tgf 10 years ago #2685

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Londi, igazából mire válaszoltál a tag már rég benn volt a guildbe, kb. a tgf írásra rá 5 percre, mivel közben én ingame már leboxoltam ezeket vele. Csak elfelejtettem áthelyezni..
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.20 seconds