Karakternév: Heeyjason
Karakter kaszt: Paladin
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Holy,
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Heeyjason
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Retri
Szakmák: Enchanting 450
GearScore érték: 6092
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): én húztam, geareltem.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full WOTLK content ismerete, kivéve RS25HC.
Várható aktivitás: Raid időben mindenképp.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 5mb/sec; AMD Quad-Core Processor A10-4600M with Turbo CORE Technology up to 3,20 GHz, AMD Radeon HD 7660G + 7670M with 2 GB Dedicated VRAM, 8 GB DDR3 RAM. Ritkán fordul elő net szakadás. FPS laggom max. városokban van.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: IGN chaten hirdették.
A csatlakozási szándék motivációja: kell egy guild.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Nektek holy pala kell én meg az vagyok
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Legends Never Die, ök átmentek hordába.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): kb. 2009 szeptembere óta játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal. Hasonló játokat nem igen tudom mondani amivel játszottam. Véleményem a wowról: ezis csak egy játék, nem kell vérre menni, de megpróbálom a legjobbat nyújtani.
PvP vs. PvE (+vélemény)? nem pvpzek
Gear vs. Társaság (+vélemény)? A társaság nagyon fontos, ne legyenek összetűzések, veszekedések. Ebből következik hogy ha nincsenek veszekedések akkor jobb lesz a morál így valószínűleg gördülékenyebben mennek majd a bossfightok, tehát gearelődünk.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Még Catában biztos szeretnék játszani, nem a raidek tetszenek hanem valami más, de ugyanúgy szeretnék raidelni. Nem tetszik az hogy leegyszerüsítették a talenteket meg általánosságban mindent.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: -
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: -
----Személyes------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): becenév: Omen, keresztnév: Péter
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Jelenleg nincs rendszeres elfoglaltságom, de remélem hogy a jövőben lesz olyan ami mellett tudok wowozni is.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Nincs semmi probléma azokkal akik ritkán játszanak biztos megvan a saját problémájuk. Felőlem jöhetnek raidre ha olyan szinten vannak mint akik rendszeresen raidelnek.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
High és high-end gearben lényegtelenek az 5 fős insták, max. pénz, repu, prof. alapanyag céljából fontosak. Ugyanez vonatkozik a BC-s classoc-os instákra.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Nem fogok wowozni, ha kocsmába hívnak, mivel ígyis elég keveset találkozom az ismerőseimmel.
Elolvastam a szabályzatot és minden érthető számomra. Remélem mindent jól írtam. Az esetleges helyesírási hibákért bocsánatot kérek.