Karakternév:Armac
Karakter kaszt:Death Knight
Main talent:Unholy
Armory link
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Armac&gn=World%20of%20Warlords
Off talent: Frost De még van mi javitani rajta
Szakmák:BS-Minning 290/450 (Bs nek nemrég fogtam neki)
GearScore érték:6032
Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?:Igen,ha új itemet kapok ahogy lehetőségem nyilik rá megcsinalom
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?:Ugy érzem ismerem de ha egy tapasztaltabb player ki akarna javitani meghalgatom
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?:Igen
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?:Érvelnek az en allitásom mellet,
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.)6 Honap
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):Én huztam
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:Wotlk tapasztalat
Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?:Taktikok mennek Icc-be Rs is de nm anyira hamar tanulok és utanna is szoktam nezni az uj contenteknek
Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken):Mindig Online vagyok
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?:Persze bármikor
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?:Igen a Tűrelem tornaterem

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?:Ez kérdés? Persze
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken):Nem laggolok,Netem jo 4gb ddr3,Intel core due 7600 3,07GHz ,Nvidia GeForce Gt 220
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..):Nincs Full Grafon van
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:Játékban és utánna néztem
A csatlakozási szándék motivációja:Szeretném ha guildes raidekre járnek és ha úgy alakul baratokat szerezni szeretem a játékot és fejlődni is amit ez a guild adna meg
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Lenne egyel tobb kitarto tag a guildbe
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?:Jo vezetőség,hangulat ugy guild chaten mint raiden
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Worlds Of warlords Felbomlott
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):Nekem ez az első és 6 hónapja játszom
PvP vs. PvE (+vélemény)?Nem pvp-zek:P
Gear vs. Társaság (+vélemény)?Egy jo társaság mindent megér
*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?):Odaadnám neki hiszen o tőbbet tud fejlodni az esetleges itemmel
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Meddig csak lesz WOW
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):Armach-Resto Druid
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?Ezt is Húztam 3,9kgs
------Személyes adatok-------
Életkor:20, 1994 03 01
Neved(becenév v. keresztnév):Arnold
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?Foci
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):Nem itélem el oket mindenki a maga ura.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?Járok RHC-ra néha normosra is
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:Sokat jatszom de azért van életem
Szabályzatot elolvastam elöre is köszönom a lehetöséget.