Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tagfelvétel
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tagfelvétel

Tagfelvétel 11 years, 2 months ago #2562

• Anyadjovan
Karakternév: Anyadjovan

Karakter kaszt: Shaman

Main talent: Elemental

Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Anyadjovan

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Resto

Szakmák: Enchant:450 Engineer:450

GearScore érték: pve-elem 6234 pve-resto:6128

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? 2011.09.01-én lett 80-as én húztam fel lvl 1-röl azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal játszok vele de mondhatjuk hogy durván 2 és fél éve.

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):Ezt az előző kérdésben elmondtam :)egyébként nincs az a kredit amiért eladnám.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Bc,Classic raideken annyi tapasztalatom van hogy 80-on lementem funolni,(elég sokat repuk-acsik miatt) bár ezt nem számítanám bele a "skillembe".Wotlk összes contentjén játszottam és sok expet is sikerült szereznem ezt talán bizonyítja a 457/458 dungeon & raids achiszámom is.

Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Eléggé változó bár délelött szinte sosem játszom, de ha van kiirva fix vagy bármilyen megbeszélt program 95%-ban jelen tudok lenni, a hétvégém kicsit bonyolultabb de többek között ezért is érdekel a klán mert a raididőpont nekem általában megfelel.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Szinte mondhatni semmi gondom nincs fele (t-home) sokan szidják de az utobbi évben egy kezemen bőven megtudnám számolni hányszor volt vele gond. Speedtest szerint 17.54 mbps

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: 1-2 embertöl halottam a klánról de trade chaten kezdtem ténylegesen utána nézni a dolgoknak.

A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy fix klánban lenni ahol van egy értelmes progress komolyabb játékcélokkal, meg persze az lfgs világbol kicsit más irányba terelődni.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:A játék több oldalán segítséget tudok nyújtani
közvetlen kommunikatív tiszteletudó embernek gondolom magam.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Említésre méltó klánt nemtudnék mondani
igazábol lfg-k világában mozogtam elég sokáig ami a karakteremen van annak 99%-át klán nélkül értem el.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):Egyéb játékokkal nem játszottam soha úgy mint a WoW-al a játékot elég kreatívnek találom,régen volt szerencsém megismerni elvoltam tőle varázsolva. Eléggé fiatal voltam kissé tulzásba is vittem egy ideig de azóta megtanultam az életemet egyensúlyosabban (ezt most máshogy nemtudom mondani )tartani.Egyébként hozzáteszem eredetin kezdtem még classicban elég amatőr szinten

PvP vs. PvE (+vélemény)? Pve-t sokkal jobban szeretem van egy évbe talán 2-3 olyan hét amikor elkezdek pvpzni de a két év alatt a 22k honor killen kívül gyakorlatilag más expem nincs

Gear vs. Társaság (+vélemény)? A geart hamarabb meglehet változtatni mint a társaságbol az emberek tulajdonságait, úgyhogy egyértelműen társaság.Sok kisebb raidet szerveztem de igyekeztem úgy válogatni a raidjeim hogy ne unatkozzak.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Wotlk-ben szinte már semmi nemkell amit úgy annyira megszeretnék szerezni. Cataclysmben végülis körülbelül azon a színvonalon szeretnék elérni mindent mint most WoTlk-ben.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):Feltüntetésre kívánt nincs egy magem és egy wariorom van szökőévente használom is őket körülbelül
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?

------Személyes adatok-------

Életkor: 18

Neved(becenév v. keresztnév): Máté

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?Éretségi időszakomban vagyok szoval elég rendhagyó szakasza ez az életemnek mint mindenki másnak,tanuláson kivül talán barátokkal szoktam találkozni.Rendszeresen sajnos nem mozgok összeségében lusta embernek gondolom magam de ha úgy érzem hogy túl lustultam magam mindig kitalálok valamit

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):Igazábol nem is értem a kérdést egy játék senkinek nem kötelező mindenki annyit játszik amennyit akar nem érzem jogkörömnek hogy beleszoljak bárkinek is hogy mennyit játszon.Az hogy ki milyen jó játékos "Casualként" megint más kérdés a tapasztalatom ebben a témában vegyes.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Attol függ mihez van kedvem vagy szükségem éppen , ha unatkozok én beérem egy kisebb könyebb raidel is, unaloműzésnek.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:Nincs azzal baj ha valaki játszik de ha már elfelejti hogy az ő életében milyen dolgok vannak vagy túl fontossá válik egy játék ottmár bajok vannak.
The topic has been locked.

Re: Tagfelvétel 11 years, 1 month ago #2563

• Duur
  • Administrator
Szép neved van. Ezen kívül pompás.
Keress fel minket ingame.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page: