Karakternév: Vaestalsam
Karakter kaszt: druid
Main talent: balance
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Vaestalsam
Szakmák: mining,enchanting full
GearScore érték:6171
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): 1 éve
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): vásárolt mert nem volt kedvem taurin is felhúzni egyet

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:Wotlk összes, BC-ból csak pár funért
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): sulim minden nap 8-12ig van, hétvégén nem tudok lenni mert dolgozok
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: net: 80/25 digi, 3G ramos 1gb videókártya
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Classandra
A csatlakozási szándék motivációja: jó társaság és skilles raidek
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: skilles balance dudu jó dpssel
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Wod,Reborn, Taurin nem voltam még guildben a másik kettőn saját guildem van
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): LOLban diamondos vagyok xd, másfél éve wowozok, imádom a játékot
PvP vs. PvE (+vélemény)?: mindkettő jöhet

Gear vs. Társaság (+vélemény)?: gear legyen egy normál szinten de nem hisztizek ha nincs 5.8 fölött az átlag egy raiden. vmikor mindenki volt ott
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: sokáig

kb5-6 év min.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): -
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: -
------Személyes adatok-------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): Gazsi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
mindenféle labdajáték, versenyszerűen foci és atlétika
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):nem zavar, velük vagyok

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? nem
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: -