Karakternév: Borewin
Karakter kaszt: DK
Main talent: Unholy
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Borewin
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Blood tank
Szakmák: Jelenleg nincs maximális szintű szakmám
GearScore érték: 6120 uh és 5.5k blood tank
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) kb 2-3 éve
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):vűsűrolt karakter
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:főleg wotlk raid tapasztalattal rendelkezek.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Átlagban 18:00-24:00
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 50Mb/s a számítógépem kapacítása meg felelő 25 ös raidon való részvételre.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Classandra-tól hallottam rólatok.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó működő csapat tagja lenni természetesen meg felelő aktivitással és hangulattal.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Igazábol kitartó és jó csapatjátékos értelmes embernek tartom magam.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Inkább Horda oldalon ténykedtem de ott publicenemis-es voltam.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):
PvP vs. PvE (+vélemény)? Pve-párti vagyok de nem vetem meg a pvp-t se.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?eggyértelmüen társaság.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: erre igazábol nem tudok mit válaszolni.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
------Személyes adatok-------
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév):Tibi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? boxolok hétvégente.