Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 10 years, 5 months ago #2296

  • Jerezz
Karakternév: Jerezz
Kaszt: Paladin
Main talent: Retribution
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Jerezz
Off talent: Van kezdetleges tank és heal gear is.
GearSCore érték: Körülbelül 5750.
Karakter eredete: Cserélt körülbelül két éve.
Eddigi jártasság raidek terén: WTLK végig, néhány taktikot frissítenem kell, de ahogy ismerem magam és a guildet ezzel probléma nem lesz!
Várható aktivitás: Péntek szombat kivételével minden nap kb. 5 órától éjfélig.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Internetsebe3sséggel nincs gond, nem szakadozik. 25-ös raiden fix 80 fps megvan, nem laggol a játék.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Volt körülbelül egy másfél éves kihagyásom személyes okok miatt, azelőtt ebben a guildben játszottam.
A csatlakozási szándék motivációja: Mintahogy említettem voltam már nálatok, sosem volt semmi problémám sem a társasággal (talán a legjobb volt) sem a guild progressével. Szeretnék hozzátok visszakerülni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy aktív, biztosan időben érkező retri palátok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Tauri, guildekre már nem nagyon emlékszem ahol megfordultam, kivéve rátok, tőletek távozásom oka a wow abbahagyása személyes okok miatt , ahogyan írtam.Remélem ez nem jelent akadályt.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Csak Wow. Nem emlékszem pontosan vagy 2009-ben vagy 2010-ben kezdtem el a játékot.
PvP vs. PvE (+vélemény): Körülbelül 80%-ban PvE valamiért jobban élvezem, de szeretek Pvp-zni is csak túl hamar felidegesít.
Gear vs. Társaság (+vélemény): Egyértelműen a társaság, jó társasággal élvezhetőbb a játék. Ha nincs jó társaság nincs gear sem.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nem tudom előre meghatározni, ameddig élvezni fogom játszok vele és ha megint előfordulna hogy abbahagyom ugyis visszatérnék.
Fektüntetni kívánt alt karakterem nincs.

Személyes:

Keresztnév: Lajos, de mindenki Lalának hív szóval ez a becenevem.
Életkor: 20
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?: Igazából semmi más elfoglaltságom nincs kivéve hétvégente, hiszen egykét korsó sör senkinek sem árt meg.

A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Nincs velük problémám, hiszen mindenkinek szíve jogában áll eldönteni hogy mennyit játszik a játékkal.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?: Ha valakinek kell segíteni instákban szivesen, funolni is nagyon szeretek, de élvezem a "méretes" raideket is. :D:D
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Na ez fogós kérdés, szeretek játszani de szeretek a barátaimmal is lenni ezen még elgondolkodom. :D:DD



A szabályzatra nagyjából emlékszem, de elfogom olvasni hiszen ha voltak benne változások akkor arról sem akarok lemaradni. Köszönöm hogy elolvassátok és előre köszönöm a választ is.

Üdv, Jerezz
The topic has been locked.

Re: TGF 10 years, 5 months ago #2304

  • vargosz
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 13
  • Karma: 0
Játékban keress fel minket
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.38 seconds