Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Jelentkezés
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Jelentkezés

Jelentkezés 10 years, 6 months ago #2302

  • Czimpa
Karakternév:Czimpa
Karakter kaszt:Sámán
Main talent:resto
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Czimpa
Off talent:Cement
Szakmák:Jc/Encsi 455/450
Gear Score érték:5806
karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):Vásárolt úgy kb 2hónapja,voltam régebb még nálatok a guildben,még ulduban,aztán a gépem megadta magát és vettem most egy laptopot,most hogy ha van időm akkor játszok.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:BCben swp és bt,de nagyon rég volt,a taxokra már nem is emlékszem,nax,uldu,toc,icc,rs voltam minden.icc25 hc11/12 és rs25norm,GDKP-on vettem részt eddig.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):bőven ráérek ha itthon vagyok este ) mivel most egyedül élek és ha nem megyek haverokkal valamerre ami péntek és szombaton szinte elkerülhetetlen lesz akkor vagy.(bár mostanság minden este kint vagyok sörözni..de a pénz is fogy és ez már nem jó buli így,inkább játszom akkor )
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 720M 2GB és internet 40mb
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:mint már mondtam régebb ott voltam,és hogy vissza tértem,újra szeretnék menni.Amúgy magevel voltam.
A csatlakozási szándék motivációja:a játékot élvezni,ne csak robotolni
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:sokat pvpztem,úgy ahogy minden kaszhoz értek pvp,segítő kész vagyok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Ahol kezdtem az egész játékot az a revolution volt,de véget ért utána átjöttem a taurira és a gépem tönkre ment igy nem tudtam menni 25ösökre..Abbahagytam a játékot,majd fun szeróra jártam arena tournament és gonzy,meguntam azt a monoton játékot és vissza jöttem ahogy sikerült gépet vennem.
átéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):haverok próbálták a metin2őt erőltetni de nem jött be és más játékot nem próbáltam még ki,csak hallotam róla ami ilyesféle mint a wow
PvP vs. PvE (+vélemény):mind kettőt szeretem szóval nincs vs csak ft
Gear vs. Társaság (+vélemény)? ez eggyértelmü a társaság,jó példa erre lehet akármenyi pénzed ha haverok/barátok nincsenek baszhatod a pénzed,a ruhád,nem azért szeretnek meg az emberek hogy miben vagy.Szóval eggyértelmüen a társaság!
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását? Húúú ez jó kérdés,nem tudom,mig van időm és kedvem addig játszom.Őszintén fogalmam nincs.Amúgy különösebb célom nincs,de ami jó volna ha 3v3 2k meglenne
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Van magem 5,8+ és disc papom 6k+ ba magehez értek,a pve paphoz kevésbé mert pvpzni van az a kari de ha valaki segít majd kicsit akkor szivesen jövök avval is.
The topic has been locked.

Re: Jelentkezés 10 years, 6 months ago #2303

  • vargosz
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 13
  • Karma: 0
intézve
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.11 seconds