Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

application
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: application

application 10 years, 8 months ago #2222

  • Firemage
Karakternév: Lepisállak (bár az van kiírva hogy a nevemnek kell a jelentkezés címének lenni, úgy gondoltam jobb a békesség, és ide írom ki először..a karakter alkotásakor csöppet illuminált állapotban voltam, és jó ötletnek tűnt a név..)

Karakter kaszt: Mage

Main talent: Fire

Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Lepis%C3%A1llak

Off talent: Pve-re: Arcane, pvp: Frost

Szakmák: mining/encha

GearScore érték: 5660 (lehetne több ha arra mennék, de az rontaná a gearem teljesítményét

A karakter eredete: Saját magam álltal készített, soha nem vettem és nem is fogok vásárolni karaktert (és ilyen nevet adnék egy vásárolt karakternek? )

Eddigi jártasság raidek terén:
Háát. Ez egy hosszú história.
Vanillában kezdtem a játékot és (akkor még nagyon fiatalon) officer voltam egy viszonylag progressiv guildben. Zg/AQ20/Mc full clear, Bwl-be a klánnal belekóstoltunk, de az sajnos nem ment végig. Aq40-ben akkor csak 2-szer jártam, és ezt is csak úgy, hogy jóban voltam a szerver top klánjának pár tagjával és ők megszervezték, hogy lejussak. Sajnos Naxx akkor még kimaradt.
Ezek után jött Bc. Itt abbahagytam egy ideig a játékot (4-5 hónapra) és mire visszamentem sajnos a klán amiben officer voltam már a széteséssel küszködött. Tehát mennem kellett egy másik klánba amivel SSC/TK nagy részét kipucoltuk. Ezek után transfereltem egy másik szerverre ahol bejutottam egy klánba mellyel sikerült eljutni BT közepe/vége felé (mother sajnos nem ment le).
Wotlk elején még eredetiztem egy keveset, Naxxot még itt is cleareltem 10/25 ben, de uldu contentel befejeztem az eredetis pályafutásom. Ezek után ha játszottam inkább Wodon tettem, itt Naxx content idején top geared voltam. Utánna uldut több kevesebb sikerrel (ezt az időszakot nem nagyon töltöttem raideléssel, inkább irl és pvp az ami dominált) abszolváltam. Toc fullclear minden hülyeséggel együtt (halál nélkül hc-ban...stb, nem mintha ez olyan nagy érdem lenne..inkabb sajnálnom kéne, hogy olyan sokat voltam azon a helyen...a pve halála volt az a raid). Eztán jött Icc, Hát igen ekkor egy klánban voltam officer, melyel leöltük viszonylag sokáig, de a társaság nagy része szétszéledt. Így kerestem új klánt, ahol a progressive raidelés következtében full hc clear lett az eredmény. Sajnos lecsúsztunk a realm firströl pár órával, de mind1 az elsők között öltük LK-t hc-ban.
Remélem nem volt olyan unalmas mint amilyennek én gondolom hogy volt..

Várható aktivitás: Ha úgy van (nem megyek kocsmába), akkor a hét bármelyik napján ráérek 23 óráig.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10/Mb net, a gépem ratyi, de a 25-ös instákat simán viszi

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Egy volt tauris klántársam mesélt erről a klánról.

A csatlakozási szándék motivációja: Alapvetően szeretném jól érezni magam, és természetesen ha tehetem másokat is szórakoztatni. Nyilván szeretném gearelni a karakterem is, de a lootkurvulásból már BC elején kinőttem.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Jellememből adódóan (hallomásból értesültem róla) barátságos és jófej vagyok, remélem ezzel tudom gazdagítani a társaságot. Emellett elég nagy raid tapasztalat van a hátam mögött nem nagyon szoktam hibázni, a rám bízott feladatokat teljesítem, és ha arról van szó, és van rá igény, akkor a korábbi vezetői tapasztalatok révén elég jó ötletekkel tudok előrukkolni egyes bosstaxok kitalálása terén.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Itt sajnálatos módon nem fogom tudni az össze guildet felsorolni amiben voltam (nagyon sok klánban megfordultam 2005 óta és sajnos nem kevés **** szívása és '''' ivása után a memóriám nem a régi de ha neveket nem is, a klánokat nagyjából megpróbálom összekaparni)
Vanilla: A release idején a Bloodscalpon kezdtem, aztán viszonylag hamar elmenekültem onnan, és a The Venture co.-n kötöttem ki a barátaimmal. Itt aztán bekerültem a Wayward Necromancers nevű klánba amivel MC/BWL-be mentünk. Ez utánna összeolvadt egy másik klánnal aminek nem tudom mi volt a neve. A távozásom a Bc kijövetelével magyarázható, mikor abbahagytam a játékot egy időre.
BC-be visszatérésemkor a korábbi klánomhoz csatlakoztam, mely azonban megszűnt, és eztán egy magyar klánhoz (azt hiszem Carpathians) csatlakoztam. A távozásom oka az volt, hogy idő közben a barátaim akikkel erre a szerverre jöttünk, transfereltek a Ragnarosra, és én velük szerettem volna játszani, tehát távoztan a klánból. A Ragnaroson sajnos fogalmam sincs hogy melyik klánban voltam. Innen is kikerültem a content végén amikor egy rövid időre abbahagytam, majd visszakerültem amikor újra játszottam.
Wotlk-ban viszonylag keveset töltöttem eredetin, utánna már csak Wod-on játszottam. Itt Viszonylag sok klánban voltam amelyiknek nem annyira tudom felsorolni a nevét.. viszont pár dolgot elmondok róluk, ha már a nevüket nem tudom, tudom nem szép dolog úgy megemlékezni róluk, hogy nem tudom a klánok nevét, de én azon a véleményen vagyok, hogy mindegy mi a klán neve, mert az emberek számítanak benne. És szerencsére a legtöbb emberre emlékszem akikkel kellemesen éreztem magam játék közben.
Szóval: Az első klán aminek nem tudom a nevét egy azóta nagyon kedves irl barátom vezetése alatt állt, melyben Naxxot ellen háborúztunk.
Utánna uldu content kihagyása.
És eztán viszonylag sok klán neve jönne, amelyeknek szintén nem tudom a nevét (nah mikor voltam aktív szívó? ). A toc contentbe történtek ezek a váltakozások, a legtöbbje klánok összolvadása, új klán alapítása, régi tagok követése, ilyesmik voltak melyben egy "kemény mag" akik jóban voltak egymással vándoroltak és alapítottak klánakat, több kevesebb sikerrel. a vége az lett, hogy az emberek többsége megunta a vándorlást és inkább abbahagyta a játékot. Ez a bizonytalanság kb 3-4 klán idejéig ment utánna egy viszonylag tartalmasabb raidelés folyt icc elején. Ekkor teljesen elhalt a klán kellett volna megint mozgolódni és ezt a többség már megunta köztük én is. Utánna voltam a legtöbb "top" clánban a wodon de az The Outcastedban kötöttem ki, amely Lk hc kill után feloszlott. Eztán jöttem át Taurira.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Minden ami mmorpg!! Inkább nem írnék sokmindent ide, mert már az előzőekben is iszonyú mennyiségű adatot halmoztam fel. Lényeg, hogy nagyon sok MMO-t kipróbáltam. Wow-ot Closed béta óta játszom. A nézőpontom pedig felülnézetes...lol (btw nagyon szeretem őket)

PvP vs. PvE (+vélemény)? Mind2. Az a véleményem, hogy nagyon szeretem mindkettőt.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Gearem már nagyon sokszor volt, szóval inkabb a társaságot részesítem előnyben. Ofc szeretnék geart is szerezni, de mint korábban mondtam ez csak másodlagos.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Jó kérdés(ek). A karrier szempontjából nemsok mindent tudok előre, amit már el lehetett érni a contentben azt már sikeresen abszolváltam. A hosszát pedig senki se tudhassa...Ha minden jól megy akkor sokáig.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): egyenlőre nincs

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -


------Személyes adatok-------

Életkor: 23

Neved(becenév v. keresztnév): dávid / pongi

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír Nagyon szeretek rendszeresen alkoholt fogyasztani.

Elnézés kérek, ha csöppet terjengősen fogalmaztam, a célom nem az unalmas WoW-os pályafutásom megismertetése volt, csak igyekeztem legjobb tudásom szerint válaszolni a kérdésekre. Remélem ezáltal nem vontam magamra a bírák haragját.
The topic has been locked.

Re: application 10 years, 8 months ago #2223

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Igazából épp ellenkezőleg, legalábbis nekem tetszett, hogy végre valaki jó bőven értelmes kifejti, nem pedig csak beömleszti és kész:)

Nincsen semmi kivetnivaló... keress fel minket játékban!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.

Re: application 10 years, 8 months ago #2224


eddíg igéretes...
Ha a káosz természetes folyamat, akkor minek van az egyensúly?
A káosz úgyis összezavarja azt....
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.19 seconds