Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Overload
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Overload

Overload 10 years, 8 months ago #1948

  • TGF
Karakternév: Overload

Karakter kaszt: Warlock

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Demonology(szükség esetén main talentemet megváltoztatom), wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Overload

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): pvp talent Destrution

Szakmák: tailoring (436/450) + engineering (425/450) (fejlesztés alatt)

GearScore érték: 5285

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját kezűleg felhúzott

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Naxxramas(Thaddius + The Four Horsemen taktikákat frissítenem kell), The Obsidian Sanctum, Onyxia's Lair, Trial of the Crusader(hc-n még nem öltem de ismerem a taktikákat), Icecrown Citadel(még csak 10-en öltem,Professor Putricide-ig ismerem a taktikákat, valamint Valithria Dreamwalker-t, HC-n csak Gunship Battle, Festergut-rol van tapasztalatom)

Várható aktivitás: Majdnem minden nap, az esetleges inaktivitás rokonlátogatásnál várható, ha előre láthatólag több napig is offline lennék előre jelezném. Tanév kezdetétől az aktivitás változhat érettségi milyatt.


Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Internet sebességét nem tudom pontosan megmondani, 5 merésből 5ször más eredményt kaptam, átlag 6,63mb/s feltöltés úgy hogy másik 2 gép van még rákötve az internetre. Intel Pentium Dual CPU 1,60GHz 1,60GHz, 2GB RAM , NVIDIA Galaxy GeForce 8400 GS

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Iamaqtpie-töl, ő javasolta a guildet. Main karakterének nevét nem ismerem.


A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék végre egy olyan guildban lenni ahol hogyha valahova nem tudom a taktikát akkor az az első, hogy kitesznek a guildbol,s ha kérdezek valamit amit nem tudok, nem az az első válasz hogy: ,,Ha ha, low, wow delete".


A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Demonology warlockként jó support lennék a guild számára.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Reborn: Renascor nevű guild, a GM türelmét elvesztette a túl hamar nagyra vágyó tagokkal szemben, közös megegyezés alapján feloszlott. Több más kisebb guildot is megjártam, de mind feloszlott(nevekre már nem emlékszek). Tauri: Guild nevére már nem emlékszek, de vezetőség közötti viszály milyatt feloszlott, azóta nem voltam guildban.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Nem játszottam hasonló játékkal. 2009-ben kezdtem wowozni, bár tapasztalataimban vannak hiányosságok.


PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyaránt szeretem mindkettőt, de többet PvE-zek mint PvP-zek.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság mellet állok inkább, bár nem mindig vagyok aktív a társalgásokban.


WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását? Raidek ütése, funolások, catában pvp-ben is szeretnék kibontakozni. Nincs tervezett befejezési idő, ha nagyon útjában áll a tanulásnak, szüneteltetem, de nem hinném hogy véglegesen.


Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Jelenlegi alt karakterem kis szintű, és csak ritkán foglalkozok vele.


Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Saját magam húzom testvérem karaktere mellett.

----Személyes------

Életkor: 18

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Tanuló vagyok, így év közben a raid időre való érkezésem nem mindíg garantált(tanulás milyatt+másik városba járok iskolába). Suli után barátokkal csocsó/biliárd. Néha hétvégén 1-2 ivászat haverokkal.

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Mindenkinek van saját élete, nekem se a wow az első mivel ez csak egy játék.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Napi rhc-kat rendszeresen csinálom, szoktam mount-ok milyatt régebi instákba is ellátogatni, nem tagadok meg 1-1 60-as 70-es raidet funolás milyatt.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Nem a wow áll az 1. helyen, ha van szabadidőm akkor játszok, mivel tanuló vagyok így a tanulás az első, főleg úgy hogy nem vagyok a legjobb tanuló. Ha kell abbahagyom a wowot míg helyre nem állnak a dolgaim, de nem szeretném e-miatt leronteni a tanulmányaimat, érettségim most lesz, így még inkább a tanulás lesz az 1.

Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
The topic has been locked.

Re: Overload 10 years, 8 months ago #2141

Szia

Keress meg játékban (vagy Duurt).
Általában 21:00-tól vagyok online.

Üdv
Cid Highwind
Ha a káosz természetes folyamat, akkor minek van az egyensúly?
A káosz úgyis összezavarja azt....
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds