Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Felvételi
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Felvételi

Felvételi 12 years, 9 months ago #202

• Démonnéni
Név: Démonnéni.
Kaszt Paladin
Talent Holy
GS: 4660 (Folyamatosan növexik)
offtalentet nem neveznék meg, mert most retri, hogy eljussak gearelődni, később meg még majd eldöntöm.
Szakma alchemi, és jelenleg még mining
Karakter eredete, sok évvel ezelőtt született kezeim által, lvl70-en sokat harcolt, lvl 80-ra érve viszont elpihent, cserbenhagytam a hordás haverokért.
Közben hordában is szétesett a guild, haverok erdetiznek stb, énmeg egy ideje sodródok, és visszatérnék allyba. (ha sikerül a karit elfogadhatvá tennem, mert sokat felejtettem)

Tapasztalatok wow terén: Horda Elviras lock 5900 gs árnyékúrnö sh/disc pap 5600 gs egy 5300 körüli dudu, rugó Allyban pedig itthagytam ezt a palát, egy sh/disc papot (4,6 körüliek) meg egy lowgeraes lockot és dk-t

Igazából gyakran wowook, főleg télen, de reggel kelek, így gyakran le akarok 10 körül lépni munkanapokon.
amúgy életkor sajnos van bőven, irl név Szilárd, de ugyse jegyzitek meg
Jah és Cséplőgép ajánlotta, hogy mivel régi guildtárs, haver, hogy jöhetnék ide, azért jelentkeztem. egy ismerős legalább lenne már.
Remélemminden kérdésre adtam választ, de jó sok pont volt...

Démon
The topic has been locked.

Re: Felvételi 12 years, 9 months ago #203

• Démon folyt
Megint megnéztem a minta sémát. pár kiegészítés, raidek tekintetében jelenlegi progressekből NEM ütöttem blood queen, meg a sárkányt. profot is csak egyszer mentségemre legyen mondva gdkp-ra vagyok kényszerülve. De hozzátartozik, hogy ez lock és sh papra azaz ranged dps-re vonatkozó adat. toc25 hc-n nem saját hibák miatt, de anub kill még nincs meg. norm az sima. ilyen guildem volt.
Uldut is végigtoltam már, de azt utálom, nax meg anno soxor bukott el lábaink alatt (akkor még értelmes haverok által uralt guild volt)

Gép és net sebességgel jóideje nincs gondom. Szinte sose szakad, nem laggol.

Egyéb wowon kívüli dolgokhoz a játéknak nemsok köze van, amúgy bicikli, túrázás amit szeretek, ezértsem kerestem nagyon guildet a nyáron.

A guild gőzömsincs nyerne-e velem, nemtudom hány holy pala áll sorba raideken, azt tudom max mondani még, hogy ha szükséges tudok váltani sh papra vagy lockra, de mégiscsak régen ez volt az első 70-es karim, ezért próbálok ezzel játszani újra.

Re: Felvételi 12 years, 9 months ago #211

• Duur
  • Administrator
Kicsit későn reagálok, nem tudom foglalkozott-e veled valaki. De ha nem akkor elnézést a többiek nevében is. És ha még érvényes a felvételed, akkor keress fel minket ingame!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.11 seconds