Karakternév: Freydosszié
Karakter kaszt: Death Knight
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Blood,
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Freydosszi%C3%A9
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Frost (dps-re)
Szakmák: Enchanting/Inscription (low mindkettő de dolgozom rajtuk

)
GearScore érték: 5227
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Saját kezűleg alkotott.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Sajnos mostanság (amióta kijött a wotlk) nem nagyon voltam értelmes klánban, ezért randommal jártam mindenhova. Ennek következményeként ICC-ben csak 6 boss-t ütöttem eddig. Ezen kívül mindent ismerek.
Várható aktivitás: Rugalmas vagyok, szinte bármikor aktív tudok lenni.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 25 MBit/s, CPU: Intel Core I3-390M 2,67 GHz, RAM: 4GB DDR3, VGA: NVIDIA Geforce 310M/1GB DDR3
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy ütőképes, jófej emberekből álló guild tagja lenni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: A klán egy értelmes játékossal lenne gazdagabb.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Régen a Nightmare szerveren játszottam kb. 1 évig, azóta folyamatosan Tauri-zok, néha Tauri battle-zek. Eddigi klánjaim közül ami talán leginkább említésre méltó, az a Lost Heroes of Dalaran. Innen azért kerültem ki mert bejött a WoTLK és én akkor konkrétan abbahagytam a játékot, ami nyilván nem tetszett a vezetőségnek...
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 6 éve játszok, persze megszakításokkal. A játékkal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy függőséget okoz és aki teheti hagyja abba, vagy el se kezdje! :DD
PvP vs. PvE (+vélemény)? Pve mindig is jobban vonzott... Ennek főleg az lehet az oka, hogy régen mindig leöltek a jóval skillesebb playerek és beleunhattam, vagy valami ilyesmi.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Szeretnék minél tapasztaltabb lenni és a lehető legtöbbet elérni a játékon belül. Úgyhogy egy darabig még biztos játszok még.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Hordás palám van, 3 gearban, mind 5100 gs körül van. Meg van vagy 5 karakterem 30-40es szinten.
----Személyes------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): Gergő
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Rendszeresen kondizok, futok, biciklizek, úszok... Rengeteget sportolok, mellette (nyáron) melózok és főiskolára járok.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Erre most nem tudom mit mondjak...

Nyilván az életben vannak fontosabb dolgok is mint a játék és én ezt tiszteletben is tartom, de egy ütőképes klánban ilyenek ne nagyon legyenek.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Sokat járok RHC-ra, de hihetetlen milyen emberekkel lehet egy ilyenen találkozni... Néha az élettől is elmegy a kedvem egy RHC alatt...

Pre-bc, bc raideket nagyon szeretem, szívesen veszek részt ilyeneken is, főleg azért mert imádtam a bc-t és ha rajtam múlna, még most is az lenne.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Mint ahogy már említettem rendszeresen sportolok, emellett néha bulizok is, napi szinten találkozok haverokkal, de mindemellett van időm játszani is.
Röviden tömören ennyi lennék én, remélem tetszik majd a tgf-em és bevesztek.
U.I.: Angeel ajánlott