Karakternév:Dwc
Karakter kaszt: Pap
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Shadow
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Disc (Normális gear nem akad még)
Szakmák: Tailoring és Enchanting
GearScore érték: 5543
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Saját kezű
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Pár Norm taktika, Bc (Gruul kivételével) Wotlk -Naxx végig -Uldu 12/14 (10 és 25) Toc (10 n/hc és 25 n) Icc 10-25 (6/7)
Várható aktivitás: Hétfő-Péntek hétvége változó
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:
2 megás net
Amd 2,6ghz Dual
3 gb ram
Nvidia Galaxy 9500 (1gb)
A csatlakozási szándék motivációja: Keresd meg önmagad, s társaidat...
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Hétköznapi aktívitás, normálisan felépített karakter, Sok taktika ismerete, Achi gyűjtögetésbe benne van és szereti az extrém kihívásokat.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Eredeti -Normal aztán pár hónap kihagyás Tbc eredeti majd törtszerverek.
Tbc- Törtszerverek (Rworld,Euro(Régi), Tauri RS -Tb majd Reborn)
Reborn
Dark Angel - Naxx 10/25 -Guildbank kifosztás ezért feloszlott
Equillibrium - Naxx 10/25 Os 10/25 -Új guild elvitte, egyedül voltam fent léptem)
Dark Angel Naxx 10/25 Os 10/25 -Ulduar jött az volt az álmom mentem.
Warlords Naxx,os,eoe, 10/25 és Ulduar 10/25 (Tauri első felvonás 3 boss. Meguntam a játékot fél évig nem voltam. Kidobtak)
Dreamweavers Naxx,os,eoe 10/25 Uldu 11/14 (Prot warrival voltam nem tetszet a guildnek hogy nincs epic tank pajzsom ezért megváltak tőlem)
Echo of Shadows Naxx-tól Toc 25 normig Mindent ütöttünk. (Gépem behalt 2 hónapig nem voltam kirdobtak)
Tauri:
Saját guild (Bankként használtam)
The Murderous Family (Végén csatlakoztam a guildből rávettek jó páran hogy váljak ki velük és mentem)
Heralds of the Doomsday 10-es raidek (Vizsgaidőszak miatt gm bezárta a kapukat, kiléptem)
Insanity (3 hétig semmi raid ezért mentem)
WanTeD 10-es raidek icc 10 6/7 (Kiváltunk)
Blackwatch (Kiválásból ide és jelenleg itt tartózkodok hogy ne legyek guild nélkül.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Mondjuk úgy hogy kezdetek óta. Nem számolom az időket.
PvP vs. PvE (+vélemény): Taurin: PvP allyba nagyon gyér. PvE szeretem mert ebbe nőttem fel, és itt a csapatról szól nem két emberről.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság. Gear csak idióta találmány. Skill számít. Társaság meg hatalmas csapatmunka hogy mikor ki merre induljon és figyeljen társaira a tökéletes fight-ra.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Beilleszkedni taurira, eddig nem sikerült olyan jól mint Rebornon. Testvérkarakter húzása, Achizások és Tauri pályafutásának végéig maradna, szeretne elbúcsúzni taurival együtt a karakter...
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Vanser
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
Barátom befejezte rám akadt. 5,2k gs mm hunter. Értek hozzá Rebornon is voltam hunterrel elég szép dps-t tologatok vele