Karakternév: Seinsen
Karakter kaszt: Mage
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
jelenleg nem üzemel.(legalábbis nekem)
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): frost
Szakmák: tailoring,enchating
GearScore érték: 5521
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját kezüleg alkotott.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]:
-Naxxramas 10/25 15/15 (Glory of the Raider 10/25)
- Obsidian Santcum 10/25: 1/1
- Eye of Eternity 10/25: 1/1
- Ulduar 10/25: 13/13 (Glory of the Ulduar Raider 10/25)
- ToC 10/25: 5/5
- TocHC 10/25: 5/5
- ICC Normal 10/25
Várható aktivitás: szinte egész nap!
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: sose laggolok, 25 ös instába30-40 fps!
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó megbízható guild tagja lenni!
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: szinte minden raidra elmennék,segiteném guildet!
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Erruption: megszünt, Revolutionary: nem jöttem ki 2 officerel, Legion of Iron: egy raid se ment folyton elbénázták(GM afk)
HeaveN: megszünt , Kószák hát ide jött egyik Revolutionary-s officer és szintén megint nem jöttem ki vele. Az hogy miért nem jöttem ki vele most nem mesélném el de ha kell szívesen leírom!
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): több mint 2 éve wow ozok,szerintem jó játék

azon kivül sro-ztam.
PvP vs. PvE (+vélemény)? pve szerintem sokkal jobb mint pvp

Gear vs. Társaság (+vélemény)? társaság, sokkal jobb jó társaságba lenni
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: minnél tovább

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): jelenleg nincs.. de volt paladin: ret:5400,prot:5400,holy 5700!
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -
------Személyes adatok-------
Életkor: 15
Neved(becenév v. keresztnév): Reider Richárd - Ricsi

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? - motorozás, pizzériába haverokkal való időtöltés
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Semmi baj ha heti 2-3x fent vannak hogy farmoljanak. de tauri forumot legalább nézzenek hogy hülye kérdésektől megkíméljenek..
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? taurin az rhc síralmas... mindig valaki elrontja! bc raideket lelehet tolni max szettért is.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: wow ba ismert emberekkel nagyon nem tartom való életbe a kapcsolatott kivéve egy haverommal akivel rendszeresen