Login
Coffee Break - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

 • Coffee Break - just relax

  Coffee Break - just relax

  2015. szeptember 16. szerda, 04:52
 • Boldog Új Évet! 2015

  Boldog Új Évet! 2015

  2014. december 31. szerda, 12:53
 • Tagfelvétel

  Tagfelvétel

  2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
 • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Nyomtatás

Cataclysm-el kapcsolatos változások

Írta: Duur on 2014. június 21.

Kedves halálra unt tagjaink!

 

Mindannyian értesültünk a hírről, miszerint 2014. Július 1.-én kedden bekerül a várva várt következő kiegészítő a Cataclysm.

Ezen contenttel kapcsolatosan írunk egy rövid összefoglalót elsősorban guild szempontbeli változtatásokról, és pár alapfunkció megváltozásáról. Mivel milliónyi sajtóanyag található erről az interneten, ezért a mélységes részleteibe nem mennénk bele. 

 

Guilddel kapcsolatos változások

 

Mint már sokan tudjátok, bekerül az úgy nevezett Guild Leveling System, ami által a Guildnek lehetősége van 25-ös szintig fejlődni. A Guild fejlődésének érdekében mindenkinek tudnia kell az új content taktikáit és csínját bínját. Ezen felül bárminemű közös megmozdulás, legyen az közös instázás, bg-zés, raidek, questek, közösülések stb. a guild ilyen nagyobb tevékenységek után XP-t kap.

Megadott szint elérése után elérhetővé válnak a Guild Perkek, ami amolyan "talent"-nak megfelelően írható le. pl.: Mobil Guild Bank, megadott gold lootolások 5%-a instant a Guild Bankba megy, kevesebb durabilitycsökkenés halálkor, "közös raid élesztés" stb..

Egy teljesen új Guild Panel kerül bevezetésre, melynek részleteibe most nem térnék ki, mely a 2 linkre kattintva bővebben látható. Immáron a note-ba nem lesz szükséges kitölteni ezáltal a proffokat.

Bekerülnek az úgynevezett Guild Repuk, melynek kihúzása utána lehetőség válik itemek, mountok, és egyéb csecsebecsék megvásárlására. Összekötve ezzel bekerülnek a Guild Achievementek, melyek tejesítése után guild XP-t ill. reput is lehetséges szerezni.

 

Személyesen a mi guildünket érintő változás egyik része, melyről már sokakat informáltunk, miszerint a bekerülés után 95%-os Decayt fog mindenki elszenvedni mindenkori DKP mennyiségéből. Ezt követően egy rangújraosztási folyamat fog végbemenni az új content alatt. Azon Veteranok, akik nem lesznek aktívak az új content idejében, lefokozásban részesülnek.

Ez úton szeretnénk megköszönni minden eddigi Raid Leadernek a munkáját, a továbbiakban ezen rang hatókörét beszüntetjük. Egyedüli képviselőként Morgomasina marad hasonló pozícióban a megszokáshoz híven, és helyette egy másik új, ám átdolgozott rang kerülhet be.

Az kiegészítő váltással egy-időben, mindenkinek lehetősége van a main karakterének lecserélésére.

 

A DKP-rendszer első ízben a megszokott marad, rangok nélküli megkötéssel. Amennyiben a T11 content bevezetésre kerül, a konkrét változásokról és DKP-osztásokról információt fogunk kiadni.

 

 

Raid & Dungeons

 

Örülünk neki, hogy olyan változtatásnak lehetünk szemtanúi mely megszünteti a jelenleg folytatott áldatlan tevékenységet.

Egy ID alá kerül a 10 / 25-ös raid. Utólagosan a 25 fős raidet át lehet konvertálni 2 db 10-essé, ám fordítva nem. Mindkét típusú raid lootja megegyezik, csak a mennyisége más. A HC / Normál szokásosan külön lesz, ám szintén 1 ID alatt. - Ez azt jelenti, 1 héten 1 instába csak 1x mehetünk el.

Guild-szinten a terv az, hogy először 10-fős különítmények látogatnák meg a csoportos fennforgásokat (amennyiben más igény nem merül fel) és ezt követően fogjuk kiterjeszteni nagyobb skálakörbe.

HC insták szokásos módon lesznek elérhetőek 85-ös szinten.

 

Kiszedik az emblemeket, bojokat. Helyettük egy új Justice és Valor Point rendszer kerül bevezetésre, melynek segítségével lehetséges lesz itemeket vásárolni.

 

Konkrét contentek:

 

T11:

 

 The Bastion of TwilightThe Skywall: Throne of the Four WindsBlackrock Mountain: Blackwing Descent

 


T12:

Firelands

 


T13:

Caverns of Time: Dragon Soul

 

 

 

Ezen felül 5 fős HC-s instaként visszakerülnek: The Deadmines, Zul'Gurub, Zul'Aman, Shadowfang Keep

 

Az utolsó T13-as raid attunementtel kezdhető csak el, akárcsak ICC.  A három instancia komplett teljesítése szükséges:

End Time - Hour of Twilight - Well of Eternity

 

Találhatunk ismételten olyan helyet mint Wintergrasp, ám Tol Barad lesz a zóna neve. Itt is lesz egy raid insta (VoA után szabadon) mely a csodálatos Baradon Hold ékszót fogja használni, szárnyakkal, contentbossokkal egybevéve.

 

Természetesen 4.0.6-os content tartalommal fogunk kezdeni.

 

Ezen impressziók mellett találhatunk egy rakat új zónát, új talentokat, fajokat, kasztokat, képességeket, proffokat, és számos számos érdekességet amibe itt külön nem térnénk ki, mindenki utánajárhat bővebben akit érdekel.

 

Csimborasszóra hágva új vérrel lehányt lappal és lapáttal, szétzúzott világgal, összetört szívvel, szétszaggatott emberekkel, és égő pokollal várunk mindenkit a Cataclysm kihívásaiban.

 

Lángoló Várakozással,

Guild Vezetőség

Online tagok

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Forum üzenetek

No posts to display.

Shoutbox

LAST_MESSAGE: 4 Years, 9 Months AGO
 • Truehero : Udv mindenkinek!!!
 • Morgomasina : Remélem Duur hamar megszeded magad :) Utána újra nagyok leszünk
 • Morgomasina : Elérhető a Catas Tauri shoot oldal: «link»
 • Szedasan : Sziasztok, kissé meguntam a wow ot de idővel szeriuntem visszatérek addig is offline életet élek :D
 • Shadoween : jee beengedett csak irni kellett ide.. milyen jó ez a guildoldal :)
 • Shadoween : hmm nem enged be a szerver és nem tudom az emergensy ts jelszót.... Remélem dc van és nem nálam van a hiba..
 • Duur : Tokelau-szigeteki domain, jobbat nem is választhattak volna. / köszi Night :)
 • Morgomasina : WoW 4.3.4 összegyűjtve egy oldalon: «link»
 • Nightsock : Hogy oszinte legyek Duur......ez volt amiota ismerlek a legszebb megfogalmazasod es benne van minden. Ezt olvasva kirazott a hideg....annyi szep es rossz emlek.....hihetetlen....elnezest szeretnek kerni a rossz donteseimert rossz pillanataimban es sajnalom (nem a jatek miatt, hanem a tarsasag miatt), hogy sajnos mar nem tudok ugy reszt venni a dolgokban mint regen, viszont minden pillanatat imadtam a SA-nak! Ez nem csak egy jatek ez egy tarsasag!
 • Shadoween : Hi all! nem vesztem ám el, csak átestem egy műtéten. 4 bölcsességfoggal könnyebb lettem. Meg ugye foci vb és nyár, de igyexek lenni majd aktívabban újra...

REGISTER_ONLY