Login
Coffee Break - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

 • Coffee Break - just relax

  Coffee Break - just relax

  2015. szeptember 16. szerda, 04:52
 • Boldog Új Évet! 2015

  Boldog Új Évet! 2015

  2014. december 31. szerda, 12:53
 • Tagfelvétel

  Tagfelvétel

  2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
 • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Nyomtatás

Boldog Új Évet! 2015

Írta: Duur on 2014. december 31.

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!

 

Elérkezett az év vége. Talán nem túl meglepő, hogy egy nem mindennapi évnek lehettünk a szemtanúi. Hiszen nem minden nap van új év. Sajnos most nem fogok tudni olyan szép grafikonokat felrajzolni mint múlt évben, - mivel a Catara az SADB még nem teljesen lett átfejlesztve - ezért max. Wotlk-ról tudnék. Helyette itt egy szép kép, ami hasonlít az oszlopdiagrammra számokkal:

 

Ezen év kezdete progress ügyileg volt minimális lendületben, tervben, hogy megöljük Lk25HC-t. Ez a lendület SADB-t nézve úgy Márciusig tartott, mivel ott egyértelműen látszik, hogy lecsökkentek a raidek. Egyébként Júliusig összesen 145 raid lett lerendezve. Megragadnám az alkalmat, és mégegyszer megköszönni minden Raid Leader munkáját a nehéz időszak alatt. Úgy érzem ez becsületre méltó, és akár mennyire is ingame dolog, azért nem kis munkával meg tapasztalattal jár IRL.

A Cataclysmra való várakozás és időpont miatt akkor már a szokásos helyzet alakult ki (ahogy kieg. végén lenni szokott), arról nem is beszélve, hogy a guild túlszocializálódott. Erről az eseményről egy könyvet is lehetne írni, de részletekbe nem mennék itt bele. Egyébként egész jó dolog ha ez kordában van tartva.

 

Az új kieg. bekövetkeztével, a játékosaink nagy részét elvesztettük - mondván, hogy ők már nem élvezik a játékot, nem tetszik nekik a cata stb. - így viszonylag sok új tag került berkeinkbe. Nagyon sajnáljuk hogy így alakult, ám a régieknek köszönjük az eddig itt eltöltött időszakot!

Ezen időszakra szeretnék köszönetet mondani Gadarnak, aki igazából kezébe vette a contentet és nekiállt lassan gyatyába rázni a dolgokat.

 

Helyzetünk alapján stabilan haladunk az új contenttel, ám van még alakítani való. Ez ügyben is remélem, hogy a 2015-ös év ennek a felpörgetésének az éve lesz.

 

Nem húznám tovább a szavakat, ráadásul most ihletem se jött hozzá. Kívánunk mindenkinek sikerekben, lootban, progressben, euklokonformitásban Boldog Új Évet!

Bidirekcionálisan energetizálva,

Guild Vezetőség

Online tagok

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

Forum üzenetek

No posts to display.

Shoutbox

LAST_MESSAGE: 7 Years, 9 Months AGO
 • Truehero : Udv mindenkinek!!!
 • Morgomasina : Remélem Duur hamar megszeded magad :) Utána újra nagyok leszünk
 • Morgomasina : Elérhető a Catas Tauri shoot oldal: «link»
 • Szedasan : Sziasztok, kissé meguntam a wow ot de idővel szeriuntem visszatérek addig is offline életet élek :D
 • Shadoween : jee beengedett csak irni kellett ide.. milyen jó ez a guildoldal :)
 • Shadoween : hmm nem enged be a szerver és nem tudom az emergensy ts jelszót.... Remélem dc van és nem nálam van a hiba..
 • Duur : Tokelau-szigeteki domain, jobbat nem is választhattak volna. / köszi Night :)
 • Morgomasina : WoW 4.3.4 összegyűjtve egy oldalon: «link»
 • Nightsock : Hogy oszinte legyek Duur......ez volt amiota ismerlek a legszebb megfogalmazasod es benne van minden. Ezt olvasva kirazott a hideg....annyi szep es rossz emlek.....hihetetlen....elnezest szeretnek kerni a rossz donteseimert rossz pillanataimban es sajnalom (nem a jatek miatt, hanem a tarsasag miatt), hogy sajnos mar nem tudok ugy reszt venni a dolgokban mint regen, viszont minden pillanatat imadtam a SA-nak! Ez nem csak egy jatek ez egy tarsasag!
 • Shadoween : Hi all! nem vesztem ám el, csak átestem egy műtéten. 4 bölcsességfoggal könnyebb lettem. Meg ugye foci vb és nyár, de igyexek lenni majd aktívabban újra...

REGISTER_ONLY