Karakternév: Giltimán
Karakter kaszt: Warrior
Main talent, armory link : Protection,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Giltim%C3%A1n
Szakmák: Mining/BS 383/240 (épp húzom)
Gearscore: 2811 (1 hete lettem ezzel a karival 80an)
Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?
Igen, különösen a gamekre, abból mindig az epicet
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?
Ismerem mindhárom talentfát, illetve skilleket. BC megjelenésekor kezdtem játszani eredetin és azóta csak warrizok.
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Egyértelműen igen.
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el? Kultúráltan, mint guild társ guild társsal:D elmagyaráznám neki, hogy én nem így gondolom és, hogy miért nem így gondolom
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? Burning Crusade megjelenésekor kezdtem eredetin, 2 évet játszottam a tank warrimmal, majd utána törtön kezdtem el játszani, de ott inkább csak PvPztem, szintén warrival. Wotlk-ban nincs raid tapasztalatom.
A karakter eredete: csakis saját kézzel húzott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: BC black temple (illidant nem öltem), Wotlk-ban csak dungeonok és HC-k mivel nem rég húztam ezt a karit és inkább a Catára készülök
Várható aktivitás: Minden nap, bármikor
Tisztában vagy-e a jelen content taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Nem ismerem őket, Cata miatt kezdtem újra
Természetesen ott utána fogok nézni a taxoknak
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, persze.
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek? Természetesen, no pain no gain
Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen, örömmel.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10mb/s net, Core2Duo 2,6Ghz, 2giga RAM, Geforce 8600gt 512mb simán tudok játszani, nem valami új a gépem...sőőt...
de ninsc gond az FPS-el raiden se:)
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): nincs ilyen, mindig folyamatosan fut.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Egyik haverom említett titeket, akivel együtt kezdtem most el újra a játékot.
A csatlakozási szándék motivációja: szeretnék bekerülni egy jó közösségbe, mivel így sokkal élvezetesebb a játék, és persze szeretném kifarmolni Catát
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: + 1 Tank sosem hátrány :DD
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben? Üssünk mindent, és remélem jó fejek a tagok és a vezetőség
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Ragnaros eredeti (Álmodozók, Voodoo People), Molten WoW, WOD, és a Tauri
törtön nem voltam még úgy komolyabb guildbe
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): BC-be kezdtem sok sok éve, mondhatjuk, hogy "beszippantott"
hasonló játékok közül próbáltam még: Cabal, Silkroad, Lineage 2, Star Wars The Old Republic, The Lord of the Rings Online de egyik se ér a WoW nyomába
PvP vs. PvE : Szeretem mindkettőt, bár PvP könnyebben megunható, ezért főként PvE de azér lesz PvP gear is
Gear vs. Társaság: Egyértelműen a társaság. Jó gearrel még nem feltétlenül élvezed a játékot ha egyedül vagy
ha meg a társaság jó akkor a gear is jó lesz
Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átadnám neki, a guild érdeke fontosabb. Mivel ezzel összesítve tudunk előre lépni.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Cata kifarmolása
-------Személyes-------
Életkor: 20
Név: Ádám
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?: Egyetemista vagyok, edzek, barátnőzök, illetve haverokkal bulizok
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Az életben vannak fontosabb dolgok mint a WoW ugyhogy teljesen megértem
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Imádok funolni, eljárni BWL-be, AQ-ba és az egyéb régebbi, 60-70es raidekbe. Minden nap RHC-zok, szerintem lényegtelen, hogy melyik insta milyen, a lényeg a játékélmény, és hogy élvezzük azt, amit csinálunk.
Real Life vs Ingame: ha sok szabadidőm van, akkor sokat játszom, de egyetemistaként vizsgaidőszakokba nem nagyon érek rá, illetve még ottvan a barátnőm meg a barátaim akiket nem akarok elhanyagolni, próbálom egyensúlyba tartani a két dolgot de ha billen akkor inkább a real life fele billentem
Elolvastam a szabályzatot, remélem felvesztek
Köszi