Sziasztok...
Karakternév:Skulcrusher
Karakter kaszt:Warrior
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):Fury
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Prot
Szakmák: Engi-ezt most húzom,mining most meg de cserelem JC-re vagy Encsire
GearScore érték: Fury 6,2+, Prot 6,1k+
Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?:Igen a gear-em változásai alapján cserélgetem is a gemeket,stb...
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?:Igen 120 szazalékosan ismerem a kasztomat...
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Természetesen
Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Elmondanám,hogy szerintem ez nemjó és megbeszélném velük h mért is..és csak kzs nevezőre jutnánk...
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 3 éve...
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Cseéltem de már volt sajátom is amit magam húztam...
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Csak wotlk-ban játszottam icc25HC 12/12 RS25HC Halion kill,uldu 25 is van ütottem már minden bosst ott is...
Várható aktivitás: Hétkznaponként 18-00-tól mert dolgozom...Hétvége off-os...
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod? Igen..nem lottert hanem a játékélmenyért jatszom...
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen...Ritka az olyan ha a nehezebb bossok elsőre lemennek...
*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:10mb/sec,Intel Core i3 CUP,4 gb Ram
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Néha elmegy a netem 1-2 percre max
----Személyes------
Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Tamás