Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tgf

Tgf 10 years, 6 months ago #2756

• Skulcrusher
Sziasztok...

Karakternév:Skulcrusher
Karakter kaszt:Warrior
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):Fury
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Prot
Szakmák: Engi-ezt most húzom,mining most meg de cserelem JC-re vagy Encsire
GearScore érték: Fury 6,2+, Prot 6,1k+

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?:Igen a gear-em változásai alapján cserélgetem is a gemeket,stb...

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?:Igen 120 szazalékosan ismerem a kasztomat...

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Természetesen

Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Elmondanám,hogy szerintem ez nemjó és megbeszélném velük h mért is..és csak kzs nevezőre jutnánk...

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 3 éve...

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Cseéltem de már volt sajátom is amit magam húztam...

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Csak wotlk-ban játszottam icc25HC 12/12 RS25HC Halion kill,uldu 25 is van ütottem már minden bosst ott is...

Várható aktivitás: Hétkznaponként 18-00-tól mert dolgozom...Hétvége off-os...

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod? Igen..nem lottert hanem a játékélmenyért jatszom...

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen...Ritka az olyan ha a nehezebb bossok elsőre lemennek...

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:10mb/sec,Intel Core i3 CUP,4 gb Ram

Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Néha elmegy a netem 1-2 percre max

----Személyes------

Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Tamás
The topic has been locked.

Re: Tgf 10 years, 6 months ago #2757

• Skulcrusher
Skulcrusher wrote:
Sziasztok...

Karakternév:Skulcrusher
Karakter kaszt:Warrior
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):Fury Linket most kihagytam mert pvp-t mutat de amit átvált linkelem is
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Prot
Szakmák: Engi-ezt most húzom,mining most meg de cserelem JC-re vagy Encsire
GearScore érték: Fury 6,2+, Prot 6,1k+

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?:Igen a gear-em változásai alapján cserélgetem is a gemeket,stb...

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?:Igen 120 szazalékosan ismerem a kasztomat...

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Természetesen

Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Elmondanám,hogy szerintem ez nemjó és megbeszélném velük h mért is..és csak kzs nevezőre jutnánk...

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 3 éve...

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Cseéltem de már volt sajátom is amit magam húztam...

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Csak wotlk-ban játszottam icc25HC 12/12 RS25HC Halion kill,uldu 25 is van ütottem már minden bosst ott is...

Várható aktivitás: Hétkznaponként 18-00-tól mert dolgozom...Hétvége off-os...

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod? Igen..nem lottert hanem a játékélmenyért jatszom...

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen...Ritka az olyan ha a nehezebb bossok elsőre lemennek...

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:10mb/sec,Intel Core i3 CUP,4 gb Ram

Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Néha elmegy a netem 1-2 percre max

----Személyes------

Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Tamás

Re: Tgf 10 years, 6 months ago #2758

• Duur
  • Administrator
Eddig jó, 2x is. De pár kérdés kihagytál, ha azokat is megválaszolnád okés lennne. köszi.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.21 seconds