Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 10 years, 6 months ago #2702

• Luçífer
Karakternév:Luçífer
Karakter kaszt:Death Knight
Main talent: Jelenleg Unholy,de Frostra is van gearem + fejből tudok talentet.bármikor át tudok váltani
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Lu%C3%A7%C3%ADfer
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):pvp unholy,de blood tank gearrel is rendelkezem.az 5700 körüli gs
Szakmák:Engineering,Mining.
GearScore érték: 5962 (Nem gs gear)

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?:
- fordítok igen.ha nincs épp rá goldom,kérek az egyik ismerősömtől.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?:
- Ulduar content eleje óta játszok Death Knighttal.Unholy pve/pvp-t tökéletesen ismerem,frost pve dps-t úgyszintén,és Blood tank/dps talentet is maximálisan.

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?:
- ha indokolni tudják megfelelő érvekkel hogy miért,és jó magyarázatot adnak akkor igen.bár eléggé értek a DK-hoz

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?:
- elmagyarázom nekik hogy miért érzem úgy hogy nincs igazuk.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.)

2011.júliusában kezdtem.azóta DK a mainem.a többit meg fentebb leírtam

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):
- ez vásárolt,mert wodon játszottam 1 évet.utána hordába jöttem át tauri realm-re,majd alliba.2013 februárba vásároltam a karaktert.kis geares volt

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:
- Molten Core,BWL,ZG,Kara,SWP,BT,Hyjal,Naxx (glory of 10-es acsim van),eoe,os,ony,toc,icc,RS 25

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?:
- jelenleg minden bossfightokkal,és taktikákkal tisztában vagyok.ha jön egy új kontent mindenképp utána nézek.anélkül nem meygek raidre

Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken):
- mindenképp rá érek.ha valami okból kifolyólag mégse,akkor szólok.de nem szoktam kihagyni raideket.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?:
- ez természetes. ezért guild 1 guild.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?:
-hajlandó vagyok persze,de tökéletesen eltudom énis mondani a taktikákat,a lehető legegyszerűbben.viszont ha ugyan azt a hibát követik el 6-7 próbálkozás után is,kijövök a sodromból mint bárki...de ez természetes.akkor már nem a taktikával van a baj.vagy ha nem kérdeznek.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?:

-ha már elkezdtük fejezzük is be.szóval a válaszom igen.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken):
-egyáltalán nem laggolok.jó az internetem és a számítógépem

Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..):
-esetleg ha a t-home nál van valami probléma...1 év alatt eddig 4x fordult elő

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Trade Channel.
A csatlakozási szándék motivációja: Elég régóta él a guild.hosszútávúnak hiszem,és feltételezem hogy nemfog feloszlani,illetve a raideket feltételezem érthetően,és jól vezetik le.emellett a jó hangulat híre az ami idehozott
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Jó DPS-t tudok nyújtani,emellett, Feral cicán kívül minden melee kaszthoz értek.egy taggal bővülne azoknak a száma,akiknek raideknek (Uldu kivételével) nem kell magyarázni semmit
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: pörgős raidek,jó hangulat,aktív emberek(legyünk meg 25re) és segítőkész csapat
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):WoD,Reborn,és Tauri. Wod leave: gyenge a pve...nemvotl elég ember soha 25ös raidekre.reborn leave:random raideket soha nemtudtunk összehozni,guildem pedig nem volt,mert változó időben játszottam akkoriban.Tauri: Angels of Stormwind leave: összevesztem az egyik officerrel,mert felhúztam magamat hogy elkussoltatott.így kiosztottam,majd kileaveltem.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2011 július.véleményem: jó a játék,csak mivel ez egy társas játék sokszor vették már el nekemis a kedvemet tőle..
PvP vs. PvE (+vélemény)? pvp egy idő után unalmas..viszont egy bizonyos raidet leütni másik 24 emberrel,jó hangulatot ,illetve megfelelő élményt ad a játékban
Gear vs. Társaság (+vélemény)? inkább vagyok jó társaságban mint ctfullos gearben
*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?):
feltételezem DKP alapján megy.ellenben ha nekem annyira nem fontos az item vigye csak az akinek jobban kell.viszont ezt viszont is elvárom.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: ez függ attól hogy van-e guildem vagy sem.céljaim nemnagyon vannak,maximum egy Shadowmourne-t szeretnék kiszedni még.de még csak lelkezik a karakterem.volt 1 warriorom shardoztam,de elcseréltem.kellett egy hordás karakter. (Skulcrusher volt a neve)

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): 4900 gs Affliction Warlock
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? : kezdő vagyok még vele.de nagyjából értek hozzá.tanácsokat viszont mindig elfogadok

------Személyes adatok-------

Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév): Gábor(Gabesz)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? jelenleg semmivel.párommal töltöm az időmet,és tanulok a vizsgákra.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): ez a természetes Általában énis csak raidelni járok fel.illetve profot húzni
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? ezt a kérdést nemigazán értem
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: szintén
The topic has been locked.

Re: TGF 10 years, 6 months ago #2727

• Duur
  • Administrator
Érdekes, de jó. ingame beszélgetünk még.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.31 seconds