Karakternév:Johnyheroo
Karakter kaszt:Druid
Main talent:Feral macsesz
Armory link
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Johnyheroo
Off talent pvp feral jelenleg:
Szakmák:Encha 450/450 Skining 450/450
GearScore érték: 5835
Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)? IGen folyamatosan fejlesztem a karakteremet , próbálom szinten tartani magam .
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Anno Origi wowon ragnaros szerveren volt druidom és egészen 70 karazhantol 80 Icc LK ig healeltem és dps cicáztam,de mikor bejött a cata abbahagytam a wowot ennek már több éve. Nemrég kezdtem el taurin játszani
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Megegyezhetünk
Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: elképzelhetően nekik van igazuk nemisemrem annyira taurit. Sokan mondják hogy ez tauri nem wow énmeg ugye más dolgokhoz vagyok szokva.
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 5 év
A karakter eredete: Természetesen az egyetlen accountomon lévő main karakteremről beszélünk.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Karazhantol az összes raidbosstol kezdve a worldbossoking minden.
Várható aktivitás:Munkámbol kifolyólag este fél 7 től leszek online hétfőzöl péntekig . A hétvége free.
Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt? Igen
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod? Természetesen
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek? Never back down!
Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 30mb/sec T.:Online..
CPU típusa OctalCore AMD FX-8320, 3900 MHz (19.5 x 200)
Alaplap neve Asus M5A97 R2.0 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Rendszermemória 6041 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST (2 GB)
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: trade Chaten
A csatlakozási szándék motivációja: Igazábol nemhalottam semmit a guildetekről feltehetőleg ,azért mert ujj vagyok a szerveren. Szeretnék egy érettebb társasághoz tartozni ahol kitudnám próbálni magam és lehetőséget kapnák a bizonyitásra.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Kapnátok egy jó dps-t és egy megbizható embert . Ezt az egyet biztosra állíthatom.
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: legyenek raidek és normális kulturált nem retardált ,de nemis néma emberek.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2006 ba kezdtem 2011 ig toltam Original Ragnaros/Alliance Night elf Drummal.
PvP vs. PvE : Is is ,de hamár guildbe vagyok előtérben a pve.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság aztán gear
)
Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Mindenbozonnyal lepassolnám az adott itemet.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását? nekem ez az esti kikapcsolódás már egy ideje ugyhogy amig lessz este addig biztos
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Tomi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? DOlgozok , Futok , Kondizok ,csajozok , ésha marad időm bulizok
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Szeinrtem a nomrális ember nem ül egész nap a wow előtt ha van 1 csepnyi esze is. Nemvagyok casual beállitottságu ,de nem vetem meg azt aki tud normális életet élni a wow mellett.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Nagyon sokat jártam raidekre és valamit nagyon megis szerettem ,ezeket az instakat szivesen letolom akármikor amikor kedvemvan hozzá de acsi és stb.. kd nagyonhidegenhagy