Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 10 years, 8 months ago #2600

• Nexxorr
Karakternév: Nexxorr
Karakter kaszt: Paladin
Main talent: Retribution
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Nexxorr
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Prot/Holy
Szakmák: jc/engi 450/450
GearScore érték: 6070
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): 1 éve
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): saját magam húztam
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Wotlk full content, de bc-ben is boldogulok.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): napi szinten aktív vagyok, de estefelé főleg 4-5től
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10mb/s, AMD A8-4500M APU with Radeon(tm) HD Dual Graphics 2Ghz, 4Gb Ram, laggmentes játék, raiden és mindenhol.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: weblapon olvastam valamint volt tauris ismerősömtől hallottam
A csatlakozási szándék motivációja: jó hangulat miatt, fun instázás, wotlk content clear miatt
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: egy jó dps-sel bővülne a létszám valamint ha a guild úgy kívánja be tudok segiteni tankolásban valamint heal-elésben is
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): rengeteg funszerón voltam, valamint sokat játszottam Tauri WoD realmen, de meguntam mert heti 1-2 raidet leszámitva szinte csak unalom volt ott...
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): hasonló mmo játékkal nemjátszottam, kb 7-8 éve wowozom ez lekötött, más mmo nem is érdekelt, itt jól elvagyok érdekes játék, nem unatkozik az ember.
PvP vs. PvE (+vélemény)? főként pve párti vagyok, de pvp is érdekel
Gear vs. Társaság (+vélemény)? fontos a gearelődés is, de ne menjen a jó társaság rovására.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: cataclysm-ben is szeretném folytatni a játékot
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): nincs
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -

------Személyes adatok-------

Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Lajos
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
szeretek focizni, bulizni haverokkal...

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): személyszerint nem érdekel ki mennyit játszik, mindenkinek a maga döntése
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? achi-k szempontjából szivesen járok 5fős instákba is.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: hallottam ilyenről volt régebbi guildben is guild találkozó, de a távolság miatt nem igazán vettem részt ilyeneken.

Elolvastam a szabályzatot és minden érthető számomra. Remélem mindent jól írtam.
The topic has been locked.

Re: tgf 10 years, 8 months ago #2601

• Duur
  • Administrator
pompás,
keress fel minket ingame.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page: