Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

TGF-combat rogue
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF-combat rogue

TGF-combat rogue 10 years, 8 months ago #2596

• Shadowlynx
Karakternév: Shadowlynx

Karakter kaszt: Rogue

Main talent, armory link: Combat, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Shadowlynx

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Assa

Szakmák: mining + enginiering (450/450)

GearScore érték: 6234

A karakter eredete: régebben vásárolt, saját magam geareltem.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Pre-BC-ben pár hónap, full BC, full WOTLK (jelenleg ICC 12/12hc, RS25hc)

Várható aktivitás: Minden nap, raid időben főleg

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10mbps, átlag 40-60 fps

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Ingame

A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy megbízható, korrekt, kitartó guildbe kerülni, ahol esetleg Cata tapasztalatokat is szerezhetek, amiket hallottam meg voltam elégedve.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Rendszeres részvétel raideken, megfelelő teljesítményt képes vagyok nyújtani úgy gondolom,

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): only tauri. Guildek: Unforgiven, majd mikor megalakult csatlakoztam a Flare of the Heavens-hez, eztuán inaktív lettem, pár hónapja mikor visszatértem Flawless klánhoz csatlakoztam amivel nem voltam megelégedve.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 7-8 éve WoW-ozom, más hasonló játékkal nem volt dolgom eddig. Leköt, mikor épp kell.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Párhuzamosan a kettő, pvp-ben rugóval illetve pappal van komolyabb tapasztalatom,pve-ben minden kasztba belekóstoltam már.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság egyértelműen fontosabb, gear helyett inkább teljesítményt mondanék amit fontosnak tartok.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig szórakoztat. Ha 7 év alatt nem untam meg, kétlem hogy mostanában fogom.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Friben - disc/sh priest
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Eredetileg main, saját kezűleg felhúzott, kezdettől fogva papozom. 6100gs körüli mindkét gear, PvE tapasztalat hasonló vele mint rugóval, PvP 2200 körüli rating. Jelenleg eléggé elhanyagoltam, de továbbra is egyenrangú kaszt a rugóval.

----Személyes------

Életkor: 22

Neved(becenév v. keresztnév): Beni

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Orvosira járok, ez elég sok elfoglaltsággal és teendővel jár, de wow-ra mindig tudok időt szakítani.
The topic has been locked.

Re: TGF-combat rogue 10 years, 8 months ago #2598

• Duur
  • Administrator
Pompás,
keress fel minket ingame.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page: