Karakternév: Habeascorpus
Karakter kaszt: Druid
Main talent: Balance
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Habeascorpus
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): -
Szakmák: JC + LW
GearScore érték: 5.6k
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? 2008-2010-ig, eredetin Ragnaros. Itt pedig 1.5 hónapja, tapasztaltnak érzem magam
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): saját kezüleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: összes WOTLK N+HC, még eredetin
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): 18:00-22-23-ig, hétvégén nagyjából egész nap
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 80Mbit/sec, specifikációk: 4GB RAM, Dual Core-os Intel, DDR5-ös Nvidia 680GTX 2 GB...
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Trade chat
A csatlakozási szándék motivációja: társaság
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: tapasztalt, kitartó vagyok
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Ragnaros, Guild nevére nem emlékszem már
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2008 óta (szünetekkel), jó játék, függőséget okoz
PvP vs. PvE (+vélemény): sosem voltam jó pvp-s nem is szerettem, pve párti vagyok
Gear vs. Társaság (+vélemény): megosztó, jó társaság élvezetssé teszi, a jó gear megjó radieket eredményez
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: ameddig élvezem
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): -
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -
------Személyes adatok-------
Életkor: 24
Neved(becenév v. keresztnév): Peti
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? dolgozom úgyhogy nem sok időm van, sütés-főzés, séta...
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): valakik kevésbé fanatikusak vagy ninsc idejük, semmi bajom ezzel
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg: kedvencem még a mai napig is Hyjal és TK a BCből, RHC-t imádom
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Real Life minden tekintetben fontosabb, sokkal fontosabb szocializálódni a való életben, sokkal többre megy ele az ember. A játék az játék.