Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 10 years, 8 months ago #2581

• Asutreil
Karakternév: Asutriel

Karakter kaszt: Priest

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Shadow,wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Asutriel

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Discipline

Szakmák: mining/jc(jc még nem full,később a mining helyett enchanting lesz)

GearScore érték: 5780

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel 2 nap alatt .

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]:BC, és Wotlk ami a Taurin van, összes bosst öltem már, simába és hardba is, achik is megvanna + Cata nem teljsekörű ismeret.

Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok 6+ és akármeddig, akár éjjelig is.Hétvégén akár tovább is.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 20mb/sec; Intel® Core™ i3-3210 (3M Cache, 3.20 GHz), 8GB DDR3 Kingstone Hyperx, NVIDIGA GFORCE GT220,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol (110-180 fps,icc ben 90-140)

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:Hirdetésben láttam,Classandra bővebb információt addot a guildról és ezért irtam tgf-et.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy olyan guildbe csatlakozni ahol megfelelő progress van,de azért van humorérzéke mindenkinek mivel ez csak egy játék és nem kell annyira komolyan venni ez alatt nem azt értem,hogy mindent el kell rontani meg mindenen röhögni mindennek megvan a maga helye.Nekem nem csak a gear a lényeg szeretem a bc instákat néha még érdekesebbek is mint amik most vannak És végre szeretnék egy normális és értelmes guildhez csatlakozni

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Sok karakterem volt eddig és tudok segiteni,nem esik nehezemre ha egyik klántársam megkér egy szivességre szivesen segitek neki ha tudok,taxok tudásával tisztában vagyok.achizni szintén szeretek.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Sok helyen megfordultam már,viszont evvel a karakterrel nem voltam csak két klánban,Honorcode-jófejek voltak meg minden,de ne mvolt semmi raid,Secret of the Titans-ugy nevezett achizós klánnak lett hirdetve és ezért léptem be de jóformán "halott" mindenki.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Aion,Cabal,Metin(igen tudom,de régen volt ). 4 éve játszom már a wowwal, 2009-2010 óra kissebb kihagyásokkal. Számomra egy nagyon jó, tanulságos játék, ami teljesen élvezhető. Minőségi kikapcsolódást nyújt számomra.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE,néha amikor nem tudok mit csinálni elmegyek 1-2 bg-re meg max 10 aréna meccs.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, szerintem a gear nem ér semmit, egy teljesen jó, hangulatos társaság mellett0.Egyetértek nem azért játszunk,hogy életre halálra menjen,hanem,hogy szórakozzunk

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Erre a kérdésre nem tudok válaszolni,nem szeretném abbahagyni egyhamar elvagyok igy

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Egy fejlődésben lévő hunter

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzom .Catában volt hunterem és taurin hordában.
----Személyes------

Életkor: 19

Neved(becenév v. keresztnév): Árpád
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Kerékpározok,és egyébb sporotkat is szeretek,de nem veszek aktivan részt másban a kérékpározáson kivül.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Semmi problémám velük, megértem ha valaki dolgozik, és azért nincs annyi ideje játszani, elvégre ez egy játék, ami kikapcsolódást nyújt. Viszont senki se várja el minimális játékidővel, hogy előbbre kerüljön bármilyen oknál fogva:) Egyetértek.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Imádok funolni, eljárni BWL-be, AQ-ba és az egyéb régebbi, 60-70es raidekbe. Minden nap RHC-zok, szerintem lényegtelen, hogy melyik insta milyen, a lényeg a játékélmény, és hogy élvezzük azt, amit csinálunk.Szintén egyetértek ahogy már fent is emlitettem szeretek funolni,achizni stb.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

...nehéz de mivel jelenleg sok a szabadidőm így sokat játszok. Persze fontosak a való életbeli emberek is, főleg a barátok, de velük amúgy is mindennap találkozom többnyire mindenkivel. Még,hogy vizsga időszakban kicsit hiányosan vagyok,de mindig előre szólok,hogy mikor nem leszek.

Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
The topic has been locked.

Re: TGF 10 years, 8 months ago #2588

• Classandra
  • Senior Boarder
köszi a tgf-et és a kitartást in game keress fel
"Being good just won't be good enough
I'll be the best or nothing at all"

Classandra

Raid Leader
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1