Karakternév: Reinea
Karakter kaszt: Cement sámán (majd egy szép napon elem lesz az off)
Main talent: Cement
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Reinea
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): elem
Szakmák: Engi/Mining
GearScore érték:5563
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) Őszintén szólva nem túl rég óta, pár hónapja. (pontosan már nem emlékszem)
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): cserélt, de már azelőtt is volt közöm sámánhoz.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Main karakterrel (Andradia) icc10 12/12 11 hc; icc25 12/12 11 hc. Ulduarba nem nagyon jutottam még el
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Aktivitás attól fogg függeni, mennyire lesz rá igény. Hét óra után már nincsenek óráim az egyetemen, szóval ráérek.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: A netsebességgem tökéletes a hc-s 25ös raideken való aktív részvételhez.
Számítógép kapacitás pedig gyönyörű ahhoz képest, hogy noti. (Acer E1-570G). A COD4 Highon simán futott rajta.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Egy raiden egy Zanhan nevű karaktertől.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék végre raidelni jó hangulatban értelmes emberekkel, beszélgetni chaten intenzyven ha fellépek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Tauri, guildben Tempest of Chaos... azóta nem nagyon foglalkoztam guildekkel mióta széthullott.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Ez az egyetlen játék a Dragon Age óta ami huzamosabb ideig állandó jelleggel leköt.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Nem szeretek PVPzni. A PVE-t preferálom.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Is-is. Fontos a gear de nem pótolja a jó társaságot és értelmes embereket!
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nagyon hosszúra! Ugyanis kikapcsolódásnak most döntöttem el hogy ebbe "menekülök", mert mióta múlt héten eltemettem anyukámat eléggé szét vagyok esve érzelmileg. (Bocs az offért, de ez van.)
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Utcalakó, Muut, Andradia. (Legutóbbi volt a mainem a sámiig.)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Tökéletesen értek hozzájuk. Bár Muuttal már hónapok óta nem foglalkoztam szegénnyel.
------Személyes adatok-------
Életkor: 21
Neved(becenév v. keresztnév): Annamari (kizárólagos)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Írás, olvasás, zenehallgatás, kiülni valahová barátokkal vásárolni
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): A való élett fontosabb, mint egy játék.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Nagyon szeretem őket.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Egyiket sem viszem túlzásba. fontos a RL kikapcsolódás is, de megbízható vagyok in game is... ha kell, feljövök.