Karakternév:Elsia
Karakter kaszt:priest
Main talent:sh
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Elsia
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):
Szakmák:Tailoring
GearScore érték:5706
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.)
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Munkaidöm 07-17-ig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:game-pc
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:Fülesmaci
A csatlakozási szándék motivációja:Remélem h találok egy összetartó csapatot ameik nem oszlik 2 hónap mulva
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):
PvP vs. PvE (+vélemény)?
Gear vs. Társaság (+vélemény)?
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
------Személyes adatok-------
Életkor:30
Neved(becenév v. keresztnév):Lackó
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Hobbi : küzdősportok!!!(csak hobbi szinten)
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):A játék ideje a munkaidőtől is függ szal ha valaki nem minden nap van az sztem nem azt jelenti h lusta játszani!!!
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?Sztem nem mindig a full HC a lényeg kissebb instanc-ok is adhatnak nagy játékélményt!!!
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: