Karakternév:
Zénoh
Karakter kaszt:
Warrior
Main talent:
Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/search.xml?searchQuery=Z%C3...h&searchType=all
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):
Tank
Szakmák:
JC, Mining (bár a mininget cserélem hamarosan BS-re)
GearScore érték:
Fury 6037, Tank 5930
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):
Vásárolt, szóval ha régebben lett volna bármi probléma, azért nem vállalom a felelősséget a karakter 4. napja van nálam!
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:
Wotlk-t eredetin az elejétől kezdve végig vittem így ami onnan még nagyon-nagyon régről megmaradt.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):
20.00-20.30- hajnalig (sajnos dolgozok és általában délután)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:
20Mb/s
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:
Egy ismeretlen ember ajánlott Titeket (DE tényleg!)
A csatlakozási szándék motivációja:
Szeretnék egy normális klánt találni ahol élvezhetem a Wotlk-t
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:
Egy normális emberrel lenne gazdagabb aki meg mer szólalni a TS-en!
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Nemvolt!
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Eredetin kezdtem a pályafutásomat ( Kedvenc angol tanárom addig piszkált még el nem kezdtem) 2008.December 16.án, akkor nagyon szerettem végig játszottam a Wotlk-t és a Cataclysmet, volt ott egy nagyon jó klánom de sajnos felbomlott így abbahagytam az eredetizést, aztán a Mop-ot még megvettem felhúztam a karakteremet, utána abbahagytam egy időre és most haverok piszkáltak, hogy jöjjek Taurira, így vettem egy karaktert és itt vagyok!
PvP vs. PvE (+vélemény)?
PvE, nekem mindig is tetszett a történet meg úgy az egész, PvP-vel is küzdöttem de valahogy sosem szerettem bele.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?
Társaság, Eredetin Casual guildbe voltam amivel azért haladtunk a bossokkal, jó sokat wipeltunk és szenvedtünk de szerintem igy volt izgalmas!
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:
Cél.. hmm hát nem nagyon van célom őszintén persze jó gearbe lenni de inkább a társaság miatt játszom jobban. Ha nagyon jó a társaság akkor sokáig!
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):
Az még nincs, DE lesz egy Holy Pala Eredetin is az volt!
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
------Személyes adatok-------
Életkor:
22
Neved(becenév v. keresztnév):
János
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Hm.. Barátnő, Barátok, Munka így teljesen elveszik az időmet hétvégén! Amúgy teljesen mindegy csak kikapcsolódjak!
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Mint már feljebb is írtam pár évig Causal guildbe voltam így persze amellett állok ki! Nekem is ugyanúgy megvan a kis életem, barátnő, barátok, munka, ami sajnos hétvégén is van
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Szeretek fun-olni, főleg achikat csinálgatni!
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Persze hallottam róla és még próbálkozok is Vele, bár elég nehéz de valahogy megoldom! Komolyra fordítva a szót persze elsőnek legyen minden rendben az életben és utána a WoW, de amint tehetem vagy tudok feljövök!
Elolvastam a szabályzatot és el is fogadom!
Ha esetleg van még kérdés mihamarabb válaszolok!