Karakternév: Eragpnfight
Karakter kaszt: Warrior
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): fury:
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Eragpnfight
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Prot
Szakmák: mining+blacksmith (450/450)
GearScore érték: 5398
A karakter eredete:saját kezűleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: BC raidet és Wotlk toc10-25 hc, uldu norm.
Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok 5+ és akármeddig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 5mb/sec; nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
A csatlakozási szándék motivációja: nagyon sok jót hallottam a guildetekről, sok jó játékos, jó a hangulat, nem a katonaságra megy mint sok más guild, és jófej a vezetőség is:) És végre szeretnék egy normális és értelmes guildhez csatlakozni
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: érzem hogy jól jönne nektek 1 warri
jó dps-eket szoktam tolni, ha valamire megkérnek általában tudom teljesíteni.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
BC-ben WoW Scape , Wotlk-ben tauri, Cataclysm -ben Freakz, guildban eddig még csak az OldBoyz-ban voltam, guildból kiraktak mert nem tudtam járni raid-re.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:
Ameddig lesz kedvem de valószinűleg sokáig játszok még
célom a szórakozás, és hogy minél jobb legyek
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: még nem naon van, egy 80-as dk-m van de nem naon szeretek vele játszani , nem értek hozzá a jövőben valószinűleg felfogok húzni 1 palát vagy rugót.
----Személyes------
Életkor: 16
Neved(becenév v. keresztnév): általában Szütinek szólítanak haverok
hosszú történet, de am András
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? futás, edzések, más mmorpg-k,barátokkal lógás