Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Karakter kaszt: Death Knight
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Karakter kaszt: Death Knight

Karakter kaszt: Death Knight 9 years, 9 months ago #2795

  • Rabbithun
Main talent, armory link: Blood(tank)

Off talent: Frost(DPS)

Szakmák: Mining+Jevelcrafting(amint meglesz lvl85 a karakterem ráfókuszálok a profokra)

GearScore érték: KB: 300 item level

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen mindigis nagy hangsújt fektettem a gemelésre és az encházásra, de még fontosnak találom a megfelelő Glyhek alkalmazását is.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Az új talentrendszer még kicsit ismeretlen nekem de hamar összerakok egy hatékony ütőképes talentot és ez a skillekre is vonatkozik hamar ki fogom ismerni őket.

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Természetesen de igényelném annak megmagyarázását is(Erre még Wotlk-ból is sok szeméyes tapasztalatom van.)

Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Értelmesen elmagyaráznám hogy mi az én véleményem és hogy mi a hiba és miért.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): Nos én valójában Hordából jöttem át Alliba, de ott is Dk volt amainem azzal kb 2.5 éve játszok.

A karakter eredete: Én húztam fel és ez igaz az összes karakteremre.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Wotlk-ból Icc 10/25 Lk kivételével mindegyiket ütöttem Hc-n, TOC 10 Hc-n végigütöttem 25-öt csak normon. Egyéb tapasztalatom sajnos nincs de gyorsan kiismerem majd az új raieket.

Várható aktivitás: Most hogy szünet van majdnem minden nap aktív leszek suli időben hétköznap esténként fent tudok lenni akár hosszabb időre is. (kivétel pár alkalmat de ilyen esetben írok egy levelet az egyik Officernek)

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt? Természetesen utána fogok nézni, mint mindig.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod? Igen, a loot másodlagos.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen, hisz így tanulunk.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen, hajlandó vagyok addig próbálkozni amíg csak kell vagy ha a leader nem mondja hogy elég.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Igen, nemrég szereztem be egy Wifi jel erősítőt így már akadásmentesen tudok játszani.

írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Nincs ilyesmi.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: A játékban hallottam róla.

A csatlakozási szándék motivációja: Egy olyan guildet keresek akik szép raid eredményeket tudnak elérni( mégha vért is kell izzadni érte) és segítőkészek minden téren, és akikkel nemcsak a WoW-al kapcsolatban lehet beszélgetni.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy segítőkész és hatékony Tankotok vagy ha éppen úgy van akkor DPS-etek, raiden sok hasznomat vennétek nem vall rám hogy "magánakciókba" kezdek és mindig próbálom a taktikát teljes mértékben betartani.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Egy érett csapat összehozása, aktivitás Ts3-mon, és jó raid eredmények mégha ez sok időbe és erőfeszítésbe is kerül.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Hordás guildeket tudok elsősorban felsorolni: Exalted nagyon jó guild volt érett értelmiségekkel, sok barátot szereztem onnan akikkel még tartom a kapcsolatot csakhogy a Guild leader váratlanul eltűnt és így összeomlott a guild. Onnét a Teamwork-be mentem át egy osztálytársam tanácsára de nemvolt meg az a jó hangulat amit reméltem és inkább a katonaságra emlékeztetett sem mint valódi baráti raidekre bár a raid eredmények jók voltak mégis inkább elmentem. Na itt jött az hogy átvándorlok alliancéba itt még csak a SECURTTY nevű PVP guildban időztem kicsit de a PVP nemvolta a kedvencem ezért kezdtem el PVE guidlok után kutatni és így találtam rátok.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Régen játszottam a Muonline és a Gates of Andaron nevű MMO-val de nem éreztem egyiket sem olyan szabadnak mind a WoW-ot.

PvP vs. PvE (+vélemény)?: A PvE a kedvencem, de a PvP-t sem vetem el.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? : A társaság a legfontosabb de a gear sem utolsó minden setre ha azt látom hogy a raid eredmények javulnak nekem annyi már elég lesz egy guild sem lehet rögtön tökéletes.

Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átadnám ez egyértelmű, mindig leromlik a hangulatom a másik kára láttán ha tudom hogy ez nekem nem is kellet annyira.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását? Még sokáig játszani fogok vele nincs még egy játék ami ennyire magába szippantott volna.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Az altom hordás így nincs értelme feltüntetni.

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezüleg húztam fel.

Életkor: 16 életév

Neved(becenév v. keresztnév): Erik

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?: Airsoftozok és futok.

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Nincs problémám ha egyszer más dolga van akkor más dolga van ez csak egy játék vannak ennél fontosabb dolgok is.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?: Szeretem őket és sokra elszeretnék majd járni a jövőben főleg Wotlk-s raidekre Ulduar pl a kedvencem volt.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam: Nemfogom a fontosabb dolgaimat háttérbe szorítani egy játék miatt azt garantálom, de mivel mint ahogy olvastam főleg hétköznap esténként raidelő guild vagytok hétvégenként lesz időm másra is mint a WoW-ra.

A szabályzatot elolvastam ígéretes klánnak tűntök remélem mindent jól írtam és hogy felvételt fogok nyerni ide.
The topic has been locked.

Re: Karakter kaszt: Death Knight 9 years, 9 months ago #2797

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Minden ok, csak 1 kérdés. Hogyan leszel suliidőben? Mert mi ugye akkor is raidelünk s hosszú távra tervezzük.
Ingame felkereshetsz s ott is megbeszelhetjük.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds