Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 9 years, 8 months ago #2793

  • Gublok Restoration Shaman
Karakternév: Gublok
Karakter kaszt:Shaman
Main talent: Restoration
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Sajnos nem működik
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Cement / Elemental
Szakmák: Leatherworking Skinning
GearScore érték: 5700/ 5600 off

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Egyértelműen igen.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Véleményem szerint értek hozzá. Mindhárom ággal játszottam már, elementalon a legkevesebbet.

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?:
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Ha nem értek egyet valamivel kérdezek, ha elmagyarázzák normálisan, belátom hogy igazuk van.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.)
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Én húztam, Shamannal 4-5 éve játszom.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:Bc ben kezdtem, az összes fightot tudom, kivéve Kil' Jaedent, mert az a boss szinte soha nem volt benn normálisan taurin. Wotlk annyira nekem nem tetszett, nem progresseltem, de nagyjából az összes bosson megfordultam ez alatt a pár év alatt. Kivéve OSt és Ulduarban pár bosst.

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: RS25 öt nem ismerem, de szerintem ez már nem releváns. A lényeg az, hogy ha tudom, hogy megyek és nem 5 perccel inv előtt tudom meg, utána nézek mindenképpen. Ha erre nincs időm esetleg, megkérek valakit, hogy magyarázza el. Legtöbbször elsőre megértem. Mindenesetre úgy gondolom még mindig jobb mint eltitkolni, hogy nem világos valami, aztán elszúrni az egészet.

Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken):
Hétköznap igen, a péntek változó.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Persze.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Nemigazán tud felidegesíteni. A raid leader dolga ezt rendesen és nyugodtan kezelni. Azt nem szeretem ha egy emberre fogják rá a wipe ot. Még ha igaz is, szerintem nem az egész raid előtt kell leszúrni. Intézzék el privátban.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Amennyiben a hangulat nyugodt marad és a másnapi programomba belefér természetesen igen.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): FPS laggom nincsen, a netem sebességét nem tudom pontosan, nem szokott ledobálni soha.

Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Lehet hogy Firelands hatmillió tűzeffektjeinél le kell venni valamit, de ilyen problémám nem volt eddig.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Láttam ingame a hirdetést.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy normális klánt, ami nem szűnik meg 2 hónap múlva.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Aktív értelmes és hűséges típus vagyok, balhét nem szokásom okozni.
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Szeretnék egy 12 éves vérpistikéktől mentes normális közösségben játszani, hosszabb távon.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Rebornon kezdtem, Flaming Furyban voltam utána az Immortalsban. Flaming Fury feloszlott, Immoból kiléptem, mert abbahagytam a játékot egy időre.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):6 éve kezdtem, Szeretem a játékot magát nagyon. Társaságfüggő, szükség van a barátokra, és a normális közösségre a játékon belül. Véleményem szerint ez a két tényező megsokszorozhatja a játékélményt.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Mindkettő. Nem zárja ki egymást. Nyílván nem mondok le raidet mert épp arénázom. Mindkettőt egyformán szeretem és jónak tartom.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság. Amíg nem vagyunk lemaradva nagyon, a társaságon nagyobb hangsúly van szerintem.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?):
Szerintem odaadnám, nyílván ebben a dologban is meg kell találni az arany középutat. Az sem jó, ha semmi geart nem kap az ember, de egy guildbe nem azért csatlakozik valaki, hogy csak magát gearelje. Legalábbis papíron.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ezt a Kiegészítőt szeretném végigpörgetni szóval hosszú távra tervezek. Célom hogy jól érezzem magam.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Nincsen
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -



------Személyes adatok-------

Életkor:20
Neved(becenév v. keresztnév):Levi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Tanulok, bulizom, barátaimmal vagyok szokásos.



------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Engem nem zavarnak, amíg lehet rájuk számítani.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Bc instákat még 70en ütöttem először, számomra mindig élvezet visszamenni. Személyes vélemény, de szerintem a legjobb raidek is akkor voltak.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Hát nézzétek, egyetemista vagyok van barátnőm, és hétvégente inkább RL. Ez persze nem jelenti,hogy mindig így van, de felnőttem már annyira, hogy ez nekem egy játék maradjon.
Pontosan ezért szeretném, ha szórakoztatna, de a valódi élet fontosabb számomra, és ezzel remélem ti is így vagytok.
The topic has been locked.

Re: TGF 9 years, 8 months ago #2794

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
nincs kivetnivaló,
keress fel minket ingame
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds